Laat ons je medewerker helpen
weer met plezier te werken!

Hernieuwd werkgeluk ligt namelijk vaak om de hoek!

 >1.000 professionals reeds succesvol geholpen

Al een tijdje ben je in gesprek met een van je medewerkers omdat je aan alles merkt dat het haar niet goed gaat. In haar werk komt ze niet meer goed tot haar recht. Het kost haar steeds meer moeite om resultaten te boeken en een goede rol in je team te vervullen. Het wordt tijd om haar te laten onderzoeken of ze nog wel de juiste persoon op de juiste plek is en waarom. Tijd voor gerichte actie dus!

Herken je dit?

Laatst stuitte je op een ontwikkelvraag van je medewerker waar je geen antwoord op had. Dat wringt want je bent erg begaan met het wel en wee van je personeel en zoekt telkens samen met ieder van hen naar de best passende ontwikkeling van zichzelf en hun Dat lukt best aardig, al zeg je het zelf. Maar zo nu en dan sta je dus voor een raadsel. Wat zou het dan fijn zijn als je daar een oplossing voor zou hebben.
Je zag het al eventjes aankomen en vandaag kwam inderdaad het hoge woord er dan ook uit bij je medewerker: ‘ik word niet meer blij van mijn werk; er moet wat veranderen’. Opluchting maakte zich van jullie allebei meester nu open op tafel ligt dat er echt wat aan de hand is. Blij constateer je dat je nu weer samen stappen vooruit kunt zetten maar hoe nu verder?
In gesprekken met medewerkers heb je vaak snel door waar de schoen wringt als een medewerker niet goed in zijn werk zit. Even zo vaak weet je tot de kern door te dringen en de medewerker in beweging te krijgen maar je hebt er op dit moment een in je team waar het je telkens maar niet lukt. En dat frustreert je. Er staat iets tussen jou en je medewerker in maar je weet niet wat.
Je medewerker is toe aan de volgende stap in zijn loopbaan; iets wat je van harte ondersteund! Maar je weet eigenlijk niet goed wat nu de best passende stap zou zijn. Daarnaast zijn de mogelijkheden binnen jouw team heel beperkt. Wat nu?
‘Een leven lang ontwikkelen’ is een visie op mens en werk die je erg onderschrijft. Je bent immers zelf ook enorm van leren en niet stil blijven staan. Maar ja, hoe ondersteun je je medewerker nu zo dat ook zij de juiste ontwikkelstap gaat zetten?

Hoe nu verder?

Zonder de juiste stappen te zetten met je medewerker raak jij verder gefrustreerd omdat je maar niet komt waar je naar op weg bent én een disfunctionerende medewerker met kans op met lange periodes van uitval tot gevolg. Hoe jammer zou dat zijn!

Dat hoeft niet zo te zijn…

De kans is groot dat je voelt dat je medewerker maar een paar stappen verwijderd is van het weer blij worden van werk. Dat ze haar skills weer volop in zet zodat ze weer blij wordt van haar werk, doet waar ze goed in is in een omgeving die het beste bij haar past!

Dat hernieuwd werkgeluk als het ware om de hoek ligt.

Stel je voor dat jij goed weet welke stappen dat nou precies zijn zodat je jouw medewerker kunt helpen haar plezier weer in haar werk terug te krijgen.

Door ons e-book ‘De 10 geheimen van een Gelukkige Professional’ te downloaden, leer je precies dat te bereiken.

De 10 geheimen van een Gelukkige Professional

Dit is wat medewerkers over onze begeleiding zeggen:

Annuska

“Ik doe weer waar ik goed in ben en dat geeft energie.”

Nicole

“Ik ben anders naar mezelf en naar mijn werkleven gaan kijken; dat is zo waardevol!”

Patrick

“Verfrissend, persoonlijk, leuk en zinvol!”

Inspireer je medewerker met de 10 elementen die een professional met plezier laten werken!

Eerst nog wat meer lezen over hoe je medewerkers dichter bij hun werkgeluk kunt brengen?

Kan een coach een burn-out voorkomen?

Kan een coach een burn-out voorkomen?

Hoe te herkennen: een collega die niet op zijn plek zit

Na corona met hernieuwde energie aan het werk

Download nu ons ebook en boek andere resultaten in gesprekken met je medewerker!

Gratis kickstarttraining Werkgeluk