Loopbaangeluk: welke baan past bij mij?
Ontdek wat je later wilt worden als je groot bent!

Gedegen jezelf onderzoeken en je volgende loopbaanstap bepalen

Carrièrekeuze - loopbaan begeleider - loopbaanadvies - welke baan past bij mij
 • Een compleet en volwaardig loopbaanprogramma van 3 maanden wanneer je grondig jezelf en je eigen loopbaan onder de loep wil nemen. Je bepaalt je carrièrekeuze en zo ook hoe jouw loopbaantoekomst er uit gaat zien.
 • Ontdek samen met een erkend loopbaancoach wie je bent, wat je talenten en ontwikkelpunten zijn, wat je drijft en waar je verlangen en interesses liggen
 • Onderzoek uitgebreid alle passende loopbaanrichtingen en stel jezelf de vraag: welke baan past bij mij?
 • Maak een plan om deze carrièrekeuze op korte termijn waar te maken
 • Ontvang loopbaanadvies, met persoonlijke coaching op belemmerende overtuigingen en strategieën zodat jij een carrièrekeuze kan maken.

Hoe ziet het programma eruit?

Zelfonderzoek - wie ben ik en wat kan ik?

Als eerste ga je online en op je eigen tempo in 3 uitgebreide modules aan de slag met de belangrijkste loopbaanvragen:

 • wat zijn mijn talenten, ontwikkelpunten, drijfveren?
 • hoe staat het met mijn 21e eeuwse vaardigheden en beschik ik over de vaardigheden die in de toekomst op de arbeidsmarkt gevraagd worden?
 • waar liggen mijn interesses en wat zijn mijn wensen en ideeën rondom werk?
 • wat zijn mijn ambities in mijn werk?
 • welke banen, functies of rollen passen bij mij?
 • hoe kun je werken vanuit je ziel?

Werk & Geluk Training

Daarna doe je mee met onze inspirerende en inzichtgevende 1-daagse training onder onze begeleiding. Wij hebben veel ervaring in het coachen van mensen bij hun loopbaankeuze en vragen als: welke baan past bij mij en zit ik nog wel op de goede plek? Tijdens deze training krijg je een korte en krachtige APK op je persoonlijkheid en jouw werkgeluk. In onze visie staat het een namelijk niet los van het ander. Je krijgt loopbaanadvies en ontdekt welke kansen er voor jou liggen om grip op jezelf en je loopbaan te krijgen zodat je na afloop precies weet wat je te doen staat om dichter bij jezelf en je eigen werkgeluk te komen.

Lees hier meer over deze training.

Mocht jouw start met dit loopbaancoachprogramma niet in lijn lopen met het eerstvolgende geplande event dan krijg je in plaats daarvan 1 extra individueel coachgesprek van 1,5 uur.

5 live coachgesprekken van 1,5 uur

Tijdens het doorlopen van de online modules en de Werk & Geluk Training ga je tevens met een van ons 1 op 1 aan de slag. We coachen je om tot antwoorden te komen op jouw persoonlijke en loopbaanvragen. Dat doen we onder andere aan de hand van de uitkomsten uit de online modules en je inzichten naar aanleiding van de Werk & Geluk Training. Je krijgt onze onverdeelde aandacht, we geven je loopbaanadvies en je kunt ál je vragen aan ons stellen. Om vervolgens met energie, vertrouwen én huiswerk verder aan de slag te gaan met jouw carrièrekeuze.

LinkedIn Training

In een interactieve live training van 3 uur nemen we je mee in alle elementen van LinkedIn die heel nuttig, helpend en zinvol zijn in jouw loopbaanzoektocht. LinkedIn kun je namelijk perfect inzetten om vragen te beantwoorden als:

 • welke functies passen bij mijn kwaliteiten?
 • welke bedrijven hebben deze functies binnen hun organisatie?
 • hoe kom ik makkelijk in contact met deze bedrijven en hoe zou ik er een kijkje in de keuken kunnen krijgen?
 • en nog veel meer…

24/7 online coaching met je loopbaanbegeleider

De hele tijd dat wij met jou samenwerken, staat onze mailbox en what’s app voor je open en kun je ons met al je persoonlijke en loopbaanvragen mailen. 24/7. Echt waar. Mail ons bijvoorbeeld gerust je CV of een sollicitatie voor feedback. Of stel ons vragen over onderwerpen als persoonlijke groei of social media en netwerken.

Boek Solliciteren naar Werkgeluk

In ‘Solliciteren naar werkgeluk, zo vind én kies je het beste je nieuwe werk’ helpt Aaltje Vincent werkzoekenden én werknemers slim en succesvol te solliciteren naar een baan waar ze écht gelukkig van worden.

Aaltje is een toonaangevend expert in Jobmarketing met ruim dertig jaar ervaring in het vakgebied. Ze deelt hierover als spreker, trainer en coach en in de landelijke pers en op radio en tv.

Haar boek past precies bij onze visie op werkgeluk en de manier waarop je dit voor jezelf organiseert. Vandaar dat we het opgenomen hebben in ons loopbaancoachprogramma.

Investering & duur van het programma

Dit complete loopbaanprogramma vraagt slechts een investering van € 1.795,– exclusief 21% BTW.

Je kunt vandaag nog beginnen; zodra je ons laat weten dat je aan de slag wil, nemen we contact met je op om dat te regelen en krijg je direct toegang tot de online modules en kun je van start.

Het programma duurt 3 maanden waarbij je alle onderdelen op je eigen tempo doorloopt. Nou ja, behalve de Werk & Geluk Training, de Masterminds dan, want daar hebben we vaste data voor.

Ja, ik wil met een loopbaancoach volop aan de slag!

Gratis kickstarttraining Werkgeluk