Het geheim van gelukkige professionals

Kies je programma

Soms kom je op een punt in je werkende of ondernemende leven dat je merkt dat je begint vast te lopen. Dat de dingen niet meer als vanzelf gaan.

Dat het lijkt alsof de vanzelfsprekendheid waarmee je je doelen en resultaten bereikte, er niet meer is. Of dat iets in jou wat al langer wringt, zich nu openbaart en je uit je kracht haalt.

Of loopt juist alles wel goed en lekker maar wil je jezelf naar het volgende nivo brengen? Wil je jezelf ontwikkelen en meer uit jezelf halen? Je kracht leren ontdekken én inzetten?

We helpen jou daar graag bij met onze unieke en eigentijdse coachprogramma’s!

Meedoen met een van onze coachprogramma’s betekent dat je werk gaat maken van jezelf en je werk. Dat je serieus aan de slag gaat met persoonlijke en/of loopbaan issues die jou weerhouden in je kracht te staan. Zodat je weer met plezier aan het werk bent én gelukkig met jezelf.

Start nu! Je bent slechts één stap verwijderd van een mooie verandering.

Onze garantie

Uit ervaring weten we dat onze programma’s werken en dat onze klanten in beweging komen en veranderen. Daarom bieden we jou ook met een gerust hart onze niet-goed-geld-terug-garantie. Omdat we zo van het effect van onze coaching overtuigd zijn en de drempel voor jou om in jezelf te investeren zo laag mogelijk willen houden.

Dus mocht je na de start van jouw programma niet tevreden te zijn of te twijfelen dat het programma aan jouw verwachtingen voldoet, dan betalen we je de gedane investering gewoon terug.

Dus je loopt geen enkel risico. Meedoen en in jezelf investeren gaat je zeker helpen stappen zetten. Sterker nog: het zou zo maar kunnen dat je dingen gaat doen waar je nu alleen nog maar van droomt.

VIP Loopbaan
Gratis kennismaking
Voorbereidende huiswerkopdrachten
VIP-dag
2 coachgesprekken
Digitale loopbaancoach 'Maak je sterk voor werk.nu'
Vanaf € 1.997
Villa Trivalent
Gratis kennismaking
2 coachgesprekken (in Nederland)
Voorbereidende opdrachten
Coachweek (in Italië)
Terugkombijeenkomst
24/7 emailcoaching
Vanaf € 1.500
Jaarprogramma
De Gelukkige Professional
6 Trainingsdagen
VIP-dag
2 Interactieve onlinedagen
Onbeperkte individuele coaching
Digitale loopbaancoach 'Maak je sterk voor werk.nu'
Boek 'Ik ben wie ik ben'
Loopbaanagenda
en nog veel meer...
Vanaf € 4.000

Wil je eerst nog meer van ons weten en ben je benieuwd naar onze werkwijze?