Onze passie?
Dat ben jij!

Wie zijn wij?

Mensen in beweging brengen, ze vooruit helpen, ze verder brengen dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden. Dat is waar wij blij van worden! En waar we goed in zijn.

image

Myriam

Oprichter van Trivalent en bedenker van het concept De Gelukkige Professional. Al bijna 25 jaar begeleid ik mensen die op een kruispunt in hun werk of leven staan en heb zo honderden individuen en groepen bij een volgende stap geholpen.

Mijn kracht? Scherp waarnemen, liefdevol confronteren en vooral mensen in beweging brengen. Ik ben er altijd op gericht jou verder te helpen. Door je inzicht te geven in jezelf. Door je in verbinding te brengen met je doel en alles wat je nodig hebt om dat te bereiken. Ook als dat betekent dat ik je uit je comfortzone moet halen.

Al had ik dat als klein meisje nooit bedacht.

image

Julius

Ik zeg weleens dat ik aan Maverick coaching doe. Dat is soms een beetje gek en anders maar wel naar een goed resultaat toe.

Ik ben een denker en niet bang voor iets nieuws. Ik probeer graag nieuwe dingen uit maar doe dat wel doordacht. Van mijn coachees krijg ik vaak de feedback dat ik echt naar ze luister en dat kleine bewegingen en uitspraken mij opvallen.

Als kind heb ik geleerd om goed te observeren en dat doe ik nog steeds.

Onze garantiebeloftes aan jou

Echte aandacht
Op jou afgestemd
Altijd bereikbaar
Eigentijds en vernieuwend
Veranderen op de juiste laag
Plezier
Het 4-ogen-principe
image

Nog wat extra inside information over ons:

  • Wij zijn echte bourgondiërs. Dus we houden van een goed glas wijn en heerlijk eten. Bij veel van onze programma’s is dat dan ook een onontbeerlijk onderdeel van de begeleiding.
  • We zijn twee hele verschillende personen met ieder onze eigen talenten én onze onhebbelijkheden. Het is heerlijk om binnen ons bedrijf met elkaar samen te werken maar geloof ons: ook lang niet altijd makkelijk en soms vinden er verhitte gesprekken plaats aan de huiskamertafel.
  • Ook wij zijn niet alle dagen van de week de meest Gelukkige Professionals op aarde. Net als bij ieder ander lopen wij ook tegen onze eigen innerlijke belemmeringen aan en moeten we onszelf zo nu en dan stretchen en buiten onze comfortzone gaan om onszelf en ons bedrijf naar een hoger plan te tillen.
  • Wij krijgen een kick van iedereen die ons het vertrouwen geeft om met ze te mogen werken. Je moet ons soms eens zien springen van blijdschap als we weer een ‘GO’ krijgen.

 

Onze kwaliteitskeurmerken

image

Register Loopbaan- professional CMI-B

Dit betekent dat wij als Register Loopbaanprofessionals zijn erkend. Wij voldoen aan internationaal geldende kwaliteitseisen die gesteld zijn voor loopbaanprofessionals. Kijk voor meer informatie op www.cminl.nl.

image

CRKBO - Erkend opleidingsinstituut

Wij zijn een CRKBO geregistreerde instelling. CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Inschrijving in het CRKBO-register is een vereiste voor alle aanbieders van (korte) beroepsopleidingen die in aanmerking willen komen voor een BTW-vrijstelling beroepsonderwijs.

image

Meta Profiel Analyse

Wij zijn gecertificeerd om een Metaprofiel Analyse af te nemen wat zoveel wil zeggen als dat we een instrument hebben om jouw denken en handelen als Gelukkige Professional in kaart te brengen. En die analyse zegt heel veel over jouw talenten en ontuikkelpunten in een bepaalde context. Ideaal om jezelf gedetailleerd te leren kennen.

image

Benieuwd hoe we in het echt zijn?

Onze samenwerkingspartners

image

SAM

Al jaren werken we intensief samen met het werkgeversnetwerk SAM wat staat voor ‘SAMenwerken aan mobiliteit’. SAM is een netwerkorganisatie die werkgevers een platform biedt om constructief samen te werken op het HR terrein van in-, door- en uitstroom van personeel (loopbaan en mobiliteit / outplacement). SAM wil graag medewerkers boeien en binden, ontwikkelen, matchen en in beweging houden vanuit duurzame inzetbaarheid. Iets waar wij als Trivalent ook voor staan en dus graag onze bijdrage aan leveren.

SAM doet dit onder andere via de SAM Regiopool waarin er actief gematcht wordt tussen de aangesloten werkgevers. Daarnaast is SAM erg actief in het verspreiden van vacatures, onder andere via hun social media groepen op LinkedIn en Facebook. Meer weten over SAM? Neem gerust eens een kijkje op hun website. Overweegt jouw organisatie om zich aan te sluiten bij een netwerk, kom SAM ervaren en proef de collegiale en positieve sfeer zelf. Wij nemen je graag als onze introducee mee naar een van de 5 netwerkbijeenkomsten!

image

Hunter Management Partners

Zoals je inmiddels hebt kunnen lezen, richten wij ons bij Trivalent vooral op de menskant van organisaties en veranderingen en coachen en trainen we medewerkers om in veranderingen mee te gaan en helpen we ze hun autonomie en innerlijke kracht te vergroten.

HMP (www.hmp.nl) realiseert veranderingen binnen organisaties. HMP staat directies en HR bij in de voorbereiding en daadwerkelijke uitvoering de organisatie (opnieuw) in te richten. De arend (het logo) symboliseert de werkwijze: een scherpe blik, bevlogen, helicopterview, doelgericht en durven aan te pakken.

Wim Jager van HMP: “Een werkwijze die we ook bij Myriam en Julius herkennen en aanspreekt dus wij bundelen graag samen onze krachten in onze wens al onze klanten met onze veranderwijsheid te adviseren en te begeleiden. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? In ruil voor een kopje koffie komen we graag eens een uurtje langs om met je te sparren over de veranderissues in jouw organisatie!

image

Human Impuls

Wij van Human Impuls geloven dat je het meest succesvol bent als je een heldere focus hebt en die consequent uitdraagt in klare taal. Als je betrokken bent, slagvaardig en in beweging. Omdat we hierin geloven, leven wij er ook naar. Met zoveel resultaat en plezier dat wij managers en professionals uitnodigen dat ook te doen. Door samen te onderzoeken en te ervaren hoe je met meer vitaliteit, inspiratie en veerkracht in je werk en leven kunt staan. Zodat je toegevoegde waarde levert aan jezelf, je team en de organisatie. En leert dat niet alleen te doen maar met anderen door elkaar te inspireren, voeden en ontwikkelen.


 

Onze coaches

image

Patricia Deul

Patricia Deul is een ervaren loopbaan- en re-integratiecoach, werkzaam voor landelijke bureaus als id Plein, Staatvandienst en Trivalent.
Zij heeft een breed netwerk opgebouwd: van gezondheidszorg en (lokale) overheid tot bedrijfsleven en MKB.
Opdrachtgevers omschrijven haar als een echte doorvrager, die zich enorm inzet voor haar klanten met goede resultaten. Ze werkt makkelijk samen met een diversiteit aan mensen, denkt out of the box en is een netwerker pur sang die mensen weet te verbinden. Haar ervaring ligt op het gebied van coachen, begeleiden en trainen van klanten die een vraag hebben over outplacement, 2e spoor, verzuimvraagstukken, loopbaanontwikkeling en re-integratie.

image

Anneke Kersten

Ik geloof in het vermogen van elk mens om zich te herstellen, te ontwikkelen en positieve veranderingen door te voeren. Als je in verbinding staat met jezelf en de wereld om je heen, levert dit energie en levenslust op. Je kunt de regie nemen en vol vertrouwen realiseren dat waar je van nature goed in bent, waar je je mee onderscheidt en waar je plezier in hebt.
Ik begeleid je in het realiseren van persoonlijke en zakelijke doorbraken voor een persoonlijk vervuld en zakelijk succesvol leven. Of het nu gaat om een loopbaanstap of een stap in je persoonlijke ontwikkeling. Mijn specialiteit is: je eigen kwaliteiten (her) ontdekken en inzetten in je werk en in je persoonlijk leven. Ik werk in de regio Midden Nederland, West Nederland, Oost Nederland (brede strook tussen Haarlem/Den Haag – Utrecht – Nijmegen)

image

Petra van Straaten

Kernwoorden die passen bij mijn persoon: pragmatisch, no nonsens, innovatief, creatief, oplossingsgericht en veel enthousiasme en positiviteit
Ik ben ondernemer, enthousiast trainer, en consultant bij Trivalent daarnaast ben ik een echte levensgenieter!
Niet het ‘wat’, maar het ‘waarom’ heeft mij altijd enorm geïntrigeerd. Vanuit deze insteek tracht ik inzicht te verschaffen in de huidige en in de gewenste situatie – om vanuit hier personen, teams en organisaties te laten groeien, waarbij werkplezier en effectiviteit altijd centraal staan.
Bij Trivalent geef ik hier vorm aan door het geven van trainingen en door het – op een soms ietwat onconventionele manier – (mee)denken over de mogelijkheden die leiden tot een gewenste verandering.

image

Jeanne van Mierlo

Gespecialiseerd in begeleiding bij verlies en verandering. Helpt volwassenen en kinderen met pijn in hun hart na een verlies om weer te genieten van het leven. En begeleidt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. Brengt mensen naar hun hart, met beide benen op de grond. Jeanne staat voor contact van mens tot mens. Verbinding. Ontmoeting. Ernst, relativering en humor. Alle gevoelens mogen er zijn. Je vindt bij haar rust, aandacht en ruimte.

image

Evelien Smits

Vanuit haar passie voor mensen en de medische wereld, is Evelien ervaren in het begeleiden van medewerkers die om welke reden dan ook vastlopen in hun werk en door fysieke en/of psychische klachten uitvallen.
Haar begeleiding is praktisch en hands-on waarbij ze de drive heeft om mensen in beweging te krijgen.

image

Birgitte Woltman

Ik werk voor vrouwelijke managers, leidinggevenden, specialisten en professionals die de 45 gepasseerd zijn en vastlopen in hun werk. Als coach en counselor help ik ze bij de (werk gerelateerde) keuzevragen die zich aandienen wanneer een andere levensfase nadert.
Ze voelen steeds beter dat ze voor zichzelf moeten kiezen om te doen wat ze altijd al hadden willen doen maar wat er nooit van gekomen is. Ik help ze werk te creëren dat écht bij ze past, waar ze voldoening uit halen en dat ze met liefde, plezier en succes doen.

Soms kiezen we ervoor één van deze ervaren en goede coaches in te zetten. Dat is afhankelijk van jouw hulpvraag en het coachprogramma wat je kiest. Wil je er zeker van zijn dat wij jou begeleiden? Kies dan één van deze programma’s.

Zin om kennis te maken met ons? Wij in ieder geval wel met jou!

KvK Handelsregisternummer: 67686516
BTW-nummer: NL85.71.30.018B01
Betaalrekening: NL61 INGB 0000 9195 49