Onze passie?
Dat ben jij!

Wie zijn wij?

Mensen in beweging brengen, ze vooruit helpen, ze bewust maken en verder brengen dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden. Dat is waar wij blij van worden en waar we goed in zijn! We vertellen je er graag meer over in onze bedrijfsfilm.

image

Myriam

Oprichter van Trivalent en bedenker van het concept De Gelukkige Professional. Al bijna 25 jaar begeleid ik mensen die op een kruispunt in hun werk of leven staan en heb zo honderden individuen en groepen bij een volgende stap geholpen.

Mijn kracht? Scherp waarnemen, liefdevol confronteren en vooral mensen in beweging brengen. Ik ben er altijd op gericht jou verder te helpen. Door je inzicht te geven in jezelf. Door je in verbinding te brengen met je doel en alles wat je nodig hebt om dat te bereiken. Ook als dat betekent dat ik je uit je comfortzone moet halen.

Over Myriam

image

Julius

Ik zeg weleens dat ik aan Maverick coaching doe. Dat is soms een beetje gek en anders maar wel naar een goed resultaat toe.

Ik ben een denker en niet bang voor iets nieuws. Ik probeer graag nieuwe dingen uit maar doe dat wel doordacht. Van mijn coachees krijg ik vaak de feedback dat ik echt naar ze luister en dat kleine bewegingen en uitspraken mij opvallen. Daardoor heb ik snel in de gaten waar het echte probleem zit.

Over Julius

Ter info:

  • Wij zijn echte bourgondiërs. Bij veel van onze programma’s is een goed glas wijn en heerlijk eten een onontbeerlijk onderdeel van de begeleiding.
  • We zijn hele verschillende personen met ieder onze eigen talenten én onze onhebbelijkheden.
  • Wij zijn echt niet alle dagen van de week de meest Gelukkige Professionals op aarde. Ook wij lopen soms tegen onze eigen innerlijke belemmeringen aan. En daar pluk jij weer de vruchten van.
  • Wij krijgen een kick om met jou te mogen werken. Wij springen telkens weer een gat in de lucht.

Bekijk hier onze garantiebelofte

Op zaterdag om 17:00 uur gegarandeerd meer zelfkennis en inzichten dan op vrijdag om 9:00 uur

Kwaliteitskeurmerken

Onze Coaches

Soms kiezen we ervoor één van deze ervaren en goede coaches in te zetten. Dat is afhankelijk van jouw hulpvraag en het coachprogramma wat je kiest. Wil je er zeker van zijn dat wij jou begeleiden? Kies dan één van deze programma’s.

Gratis e-book 'De 10 geheimen van een Gelukkige Professional'