Onze passie?
Dat ben jij!

Wie zijn wij?

Mensen in beweging brengen, ze vooruit helpen, ze bewust maken en verder brengen dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden. Dat is waar wij blij van worden! En waar we goed in zijn.

image

Myriam

Oprichter van Trivalent en bedenker van het concept De Gelukkige Professional. Al bijna 25 jaar begeleid ik mensen die op een kruispunt in hun werk of leven staan en heb zo honderden individuen en groepen bij een volgende stap geholpen.

Mijn kracht? Scherp waarnemen, liefdevol confronteren en vooral mensen in beweging brengen. Ik ben er altijd op gericht jou verder te helpen. Door je inzicht te geven in jezelf. Door je in verbinding te brengen met je doel en alles wat je nodig hebt om dat te bereiken. Ook als dat betekent dat ik je uit je comfortzone moet halen.

Al had ik dat als klein meisje nooit bedacht.

image

Julius

Ik zeg weleens dat ik aan Maverick coaching doe. Dat is soms een beetje gek en anders maar wel naar een goed resultaat toe.

Ik ben een denker en niet bang voor iets nieuws. Ik probeer graag nieuwe dingen uit maar doe dat wel doordacht. Van mijn coachees krijg ik vaak de feedback dat ik echt naar ze luister en dat kleine bewegingen en uitspraken mij opvallen.

Als kind heb ik geleerd om goed te observeren en dat doe ik nog steeds.

Onze garantiebeloftes aan jou

Echte aandacht
Op jou afgestemd
Altijd bereikbaar
Eigentijds en vernieuwend
Veranderen op de juiste laag
Plezier
Het 4-ogen-principe
image

Nog wat extra inside information over ons:

  • Wij zijn echte bourgondiërs. Dus we houden van een goed glas wijn en heerlijk eten. Bij veel van onze programma’s is dat dan ook een onontbeerlijk onderdeel van de begeleiding.
  • We zijn twee hele verschillende personen met ieder onze eigen talenten én onze onhebbelijkheden. Het is heerlijk om binnen ons bedrijf met elkaar samen te werken maar geloof ons: ook lang niet altijd makkelijk en soms vinden er verhitte gesprekken plaats aan de huiskamertafel.
  • Ook wij zijn niet alle dagen van de week de meest Gelukkige Professionals op aarde. Net als bij ieder ander lopen wij ook tegen onze eigen innerlijke belemmeringen aan en moeten we onszelf zo nu en dan stretchen en buiten onze comfortzone gaan om onszelf en ons bedrijf naar een hoger plan te tillen.
  • Wij krijgen een kick van iedereen die ons het vertrouwen geeft om met ze te mogen werken. Je moet ons soms eens zien springen van blijdschap als we weer een ‘GO’ krijgen.

 

image

Benieuwd hoe we in het echt zijn?

Onze boeken

  

Onze kwaliteitskeurmerken

Onze samenwerkingspartners

    

Onze Coaches

Soms kiezen we ervoor één van deze ervaren en goede coaches in te zetten. Dat is afhankelijk van jouw hulpvraag en het coachprogramma wat je kiest. Wil je er zeker van zijn dat wij jou begeleiden? Kies dan één van deze programma’s.

Zin om kennis te maken met ons? Wij in ieder geval wel met jou!

KvK Handelsregisternummer: 67686516
BTW-nummer: NL85.71.30.018B01
Betaalrekening: NL61 INGB 0000 9195 49
Kopje koffie of contact?