Onze passie?
Dat ben jij!

Wie zijn wij?

De Gelukkige Professional; dat zijn wij: Myriam & Julius. Al onze energie, wijsheid en lol zetten wij dagelijks in ons bedrijf in waarbij onze belangrijkste drijfveer is zelf een Gelukkige Professional te blijven!

image

Myriam

Het begon allemaal jaren geleden op een personeelsafdeling van een verzekeraar. Al een tijdje was ik mijn administratieve baan beu en keek ik met bewondering naar het mooie werk wat de personeelsadviseurs met medewerkers mochten doen. Dat wilde ik ook! Geen idee meer welke belemmerende gedachten ik precies over mezelf toentertijd had maar geheid dat ik heb zitten zoeken en zwoegen op hoe ik een andere stap in mijn ontwikkeling zou kunnen maken. Wat een geluk dat ik kort daarna boventallig werd verklaard en dat ik de kans kon pakken om in een toentertijd baanbrekend intern project een tijdelijke functie te krijgen en mezelf enorm te mogen ontwikkelen.

Zo zijn er nog een aantal andere momenten in mijn werk geweest waarop ik merkte dat het werk wat ik deed me niet meer vervulde. Soms zo erg zelfs dat ik meerdere keren op een dag wisselde van ‘ik vind er niets meer aan’ tot ‘het is nog best oké’. Voor mij zijn dit soort momenten altijd wel het signaal geweest dat het tijd voor verandering was. Door mezelf hierin serieus te nemen, op ontdekkingsreis te gaan en te onderzoeken wat me nu zo stoorde aan het werk (en daarmee het leven wat ik op dat moment leidde) kwam ik altijd wel ergens in beweging. Én wat nog gaver was: door die beweging kwam er altijd dat op mijn pad wat ik nodig had om een andere stap in mijn professionele ontwikkeling te zetten.

En zo doe ik het nog steeds wat er voor zorgt dat ik in het verleden gave banen heb gehad, mooie dingen in mijn werk heb mogen doen en nu al 17 jaar mijn eigen business run.

Gaat altijd alles van een leien dakje? Hell no, was dat maar zo. Een Gelukkige Professional blijven vraagt soms aardig diep graven en je duivels en demonen aankijken. Ook voor mij.

Maar één ding is zeker: als ik ze aankijk, vind ik altijd een manier om met ze samen te werken!

Wil je nog meer over weten over mij? Lees dan hier snel verder!

image

Julius

Ik zeg weleens dat ik aan Maverick coaching doe. Dat is soms een beetje gek en anders maar wel naar een goed resultaat toe.

Ik ben een denker en niet bang voor iets nieuws. Ik probeer graag nieuwe dingen uit maar doe dat wel doordacht.

Zo ben ik 33 jaar beroepsmilitair geweest en ondanks dat ik al een jaar of twee merkte dat ik het niet meer naar mijn zin had, heb ik niet zo maar het roer omgegooid door plots mijn baan op te zeggen en maar te zien waar ik uit zou komen.

Toch moest er wel wat veranderen want nog veel langer in een keurslijf van hiërarchie zitten en iedere dag stipt om 8.00 uur op mijn werk te moeten zijn (en geen 8.05 uur want daar kreeg je direct wat op te horen) om vervolgens te weinig uitgedaagd te worden, dat kon niet nog tot aan mijn pensioen duren. Al was dat in de ogen van anderen wel een verleidelijk uitzicht want destijds in 2012 had ik nog maar 6 jaar hoeven werken om van een goed verzorgd pensioen te kunnen genieten.

Maar dat zag ik niet zitten! Benieuwd naar mijn keuzes en meer over mij? Lees dan hier snel verder!

Onze visie op een Gelukkige Professional

Is eigenlijk heel simpel.

Zorg dat je goed weet wie of wat je wilt worden, onderzoek waarom je dat nu nog niet bent en ontdek hoe je daar op de slimste manier komt. Iedereen die dat combineert met een houding die bol staat van het nemen van verantwoordelijkheid, bereidheid om in de eigen spiegel te kijken, eigen regie houden en de wil en durf om te gaan (en af en toe te vallen), die komt waar ie naar toe op weg is. Gegarandeerd!

Wat je verder echt nog over ons moet weten:

  • Wij zijn echte bourgondiërsBij veel van onze programma’s is een goed glas wijn en heerlijk eten een onontbeerlijk onderdeel van de begeleiding.
  • We zijn allebei hele verschillende personen met ieder onze eigen talenten én onze onhebbelijkheden.
  • Wij zijn echt niet alle dagen van de week de meest Gelukkige Professionals op aarde. Ook wij lopen soms tegen onze eigen innerlijke belemmeringen aan. En daar plukken onze klanten weer de vruchten van.
  • Wij krijgen echt telkens weer een kick om met professionals aan hun werkgeluk te mogen werken.
  • Ellenlange theorieën zijn niet aan ons besteed. Natuurlijk weten we het waar we het over hebben maar we maken het graag praktisch en concreet voor onze klanten zodat dat grote vraagteken boven hun hoofd weggaat.
  • Een waarschuwing: wij zijn er erg goed in om onze klanten in de actie te krijgen want praten om het praten is niet zo onze stiel.
  • We elimineren graag liefdevol doch duidelijk en soms confronterend alle excuustruus’en en ja maar’s die op tafel komen dus da’s waarschuwing 2.
  • En tot slot: wij houden van gezelligheid en humor en lachen soms heel wat af met elkaar en onze klanten. Zo blijven wij tenslotte ook die Gelukkige Professional.

Raak je enthousiast over ons en wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Laat het ons weten en gegarandeerd dat je binnen 24 uur een reactie van ons hebt!

Kwaliteitskeurmerken

Wij vinden het belangrijk om aan onze kwaliteit en ons netwerk te blijven werken; daar steken we veel energie, plezier, tijd en geld in. Zie hieronder het resultaat!
MPA zegel

Gratis kickstarttraining Werkgeluk