Academie voor Professionals

Bewezen tools die je verder helpen

De regie pakken over je eigen ontwikkeling is één van de succeskenmerken van een Gelukkige Professional. Op deze plek bieden we je daarom een aantal mogelijkheden om snel zelf aan de slag te gaan met je persoonlijkheid en je loopbaan. Zo kun je een van onze boeken bestellen, toegang tot ons online loopbaanprogramma krijgen of meedoen aan een van onze trainingen.

 

E-learning professionals - online loopbaancoach

E-learning

Online loopbaanprogramma

Maak je sterk voor werk.nu en ontdek wie je bent, wat je kunt én wat je wilt! Met onze beproefde methodiek werk je online en gestructureerd aan je volgende loopbaanstap. Beginnen wanneer je maar wil en waar je maar wil. Meer dan 200 professionals gingen je al voor!

Meer lezen
Boek ik ben wie ik ben - Myriam de Roo

Boek

Ik ben wie ik ben

Het boek neemt je mee op ontdekkingsreis naar jouw binnenste en laat je aan de hand van verschillende theorieën, praktijkvoorbeelden en oefeningen ontdekken wie je bent en waar jouw oorsprong ligt die maakt dat je bent wie je bent.

Meer lezen
Loopbaanagenda - De Gelukkige Professional

Loopbaanagenda

Werkboek, agenda en notitieboek in één

Werk op jouw manier, in je eigen tempo en mét onze beproefde methodiek aan je loopbaanskills en bereik je droombaan! Je bepaalt zelf het moment waarop je met je loopbaan(agenda) aan de slag gaat. 1 januari of 23 april? Het is helemaal aan jou.

Meer lezen
LinkedIn training - De Gelukkige Professional

Workshop

De mogelijkheden van LinkedIn

Een interactieve workshop van 3 uur waarin je ontdekt wat de vele mogelijkheden zijn van LinkedIn om onder andere je online visitekaart af te geven, je netwerk actief te beheren en uit te bouwen en aan je eigen personal branding te werken.

Meer lezen
Echte verandering komt niet vanzelf. Samen komen we verder!
Gratis kickstarttraining Werkgeluk