Voor iedereen die meer en beter gebruik wil leren maken van de mogelijkheden die LinkedIn biedt.

Leer in 1 ochtend en/of middag hoe je LinkedIn precies goed inzet voor jouw doel

 

Twee interactieve workshops van 3 uur waarin je ontdekt wat de vele mogelijkheden zijn van LinkedIn om:

  • je online visitekaart af te geven
  • je netwerk actief te beheren en uit te bouwen
  • aan je eigen personal branding te werken
  • zichtbaar en vindbaar te zijn
  • leads, werk en opdrachten te genereren
  • je expertstatus te vergroten
  • aan kennisuitwisseling te doen

De workshop in de ochtend is een beginnersworkshop; bedoeld voor iedereen die nog niet of nog maar net begonnen is met LinkedIn. Het is een workshop waarin je de basis van LinkedIn goed leert kennen, alle ins & outs van een goed LinkedIn-profiel leert kennen en de meest gebruikte opties van LinkedIn leert kennen.

De workshop in de middag is bedoeld voor diegene die al een tijdje op LinkedIn zitten, een min of meer goed gevuld LinkedIn-profiel hebben, zo nu en dan wat liken en delen maar er meer nog niet mee doen en meer willen halen uit LinkedIn. Want dat dat kan, is 1 ding wat zeker is. Het is een platform wat zich net als alle andere socials enorm blijft ontwikkelen en dus niet stilstaat.

Bij de aanmelding kun je aangeven voor welke workshop je kiest. Ook kun je aan allebei de workshops meedoen.

Tijdens beide trainingen ga je met je laptop actief in je eigen LinkedIn-omgeving aan de slag met hetgeen er besproken wordt. Dus neem je laptop en je inloggegevens mee!

De training is maatwerk doordat je ons vooraf je vragen rondom LinkedIn kunt laten weten en je natuurlijk ons tijdens de training kunt bestoken met al je LinkedIn-vragen.

De eerstvolgende training wordt gehouden op vrijdag 28 januari 2021 in de trainingsruimte van De Gelukkige Professional aan de Acacialaan 1a in Goirle. In de ochtend starten we om 10.00 uur en ronden om 13.00 uur af. De deur staat vanaf 9.30 uur voor je open zodat je op je gemak je plek kunt pakken en alvast van een kopje koffie of thee kunt genieten. In de middag beginnen we om 14 uur en ronden we om 17 uur af.

Iedere workshop vraagt een investering van € 75 exclusief 21% BTW en is inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Voor welke workshop je ook kiest (basis of gevorderden): we garanderen je dat je met heel veel nieuwe kennis en een schrift vol aantekeningen, inspiratie en actiepunten naar huis gaat!

Er is plaats voor maximaal 6 personen en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Ook een LinkedIn expert worden?

Gratis e-book 'De 10 geheimen van een Gelukkige Professional'