Onderstaande opdrachtgevers gingen je al voor. Word jij onze volgende opdrachtgever?

Al 17 jaar zetten we ons dagelijks in om werkgevers en hun medewerkers te helpen met vragen rondom de thema’s MENS, WERK & VERANDERINGVaak speelt er namelijk een wens of noodzaak om een medewerker te helpen veranderen of in beweging te komen op persoonlijk vlak of in zijn of haar werk. 

Hieronder lees je met welke vraagstukken we werken en met welke werkgevers we zo al samenwerken. Gevarieerd en actief in allerlei verschillende branches en sectoren, zoals je ziet.

Waarbij de kernvraag altijd weer is: hoe word ik weer gelukkig met mezelf en mijn werk?

Herken je dit?

  • Je vindt duurzame inzetbaarheid van medewerkers belangrijk en zet daar ook volop op in. Maak je trouwens al gebruik van deze 6 succesfactoren (en de praktische en concrete handreikingen)? Toch zie je al een tijdje een van je mensen worstelen met zichzelf. Of komen er signalen uit de omgeving dat het niet helemaal lekker loopt met deze medewerker. Tijd voor actie en verandering want anders loopt hij of zij dadelijk helemaal vast en daar wordt niemand blij van. Een coach die hem of haar op de juiste manier kan begeleiden bij persoonlijke issues die er spelen, zou een fijne goede stap vooruit zijn.
  • Een van je medewerkers is toe aan de volgende stap in zijn loopbaan; iets wat je van harte ondersteund! Maar samen weten jullie nu eigenlijk niet goed wat de best passende stap zou zijn. Daarnaast zijn de mogelijkheden binnen jouw team beperkt. Het zou fijn zijn om hier externe hulp in de vorm van een coach bij te halen zodat je medewerker (en daarmee jij ook) goed weet wat nu een goede passende volgende loopbaanstap zou zijn.
  • Je zag het al eventjes aankomen en vandaag kwam inderdaad het hoge woord er dan ook uit bij je medewerker: ‘ik word niet meer blij van mijn werk; er moet wat veranderen’. Opluchting maakte zich van jullie allebei meester nu open op tafel ligt dat er echt wat aan de hand is. Blij constateer je dat je nu weer samen stappen vooruit kunt zetten. Je wil hierin graag met een externe coach werken die je medewerker zowel als mens en als professional goed kan begeleiden in zijn of haar loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
  • Laatst stuitte je op een ontwikkelvraag van je medewerker waar je geen antwoord op had. Dat houdt je bezig want je bent erg begaan met het wel en wee van je personeel en zoekt telkens samen met ieder van hen naar de best passende ontwikkeling van zichzelf en hun werk. Dat lukt best aardig, al zeg je het zelf. Maar zo nu en dan sta je dus voor een raadsel. Wat zou het dan fijn zijn als je daar een oplossing voor zou hebben.
  • In gesprekken met medewerkers heb je vaak snel door waar de schoen wringt als een medewerker niet goed in zijn werk zit. Even zo vaak weet je tot de kern door te dringen en de medewerker in beweging te krijgen maar je hebt er op dit moment een in je team waar het je telkens maar niet lukt. En dat frustreert je. Er staat iets tussen jou en je medewerker in maar je weet niet wat.
  • ‘Een leven lang ontwikkelen’ is een visie op mens en werk die je erg onderschrijft. Je bent immers zelf ook enorm van leren en niet stil blijven staan en je bent op zoek naar een partij die je medewerker kan helpen bij het bepalen en zetten van de juiste ontwikkelstap.
  • Ook als het gaat om begeleiding van een medewerker die om welke reden dan ook de organisatie moet verlaten en hulp nodig heeft bij het vinden van ander werk, helpen we jou en je medewerker graag. We weten door onze meer dan 25 jaar ervaring goed hoe de arbeidsmarkt werkt en hoe je het vinden van nieuw werk slim en succesvol aanpakt.

De kans is groot dat je voelt dat je medewerker met de juiste hulp weer blij kan worden van zichzelf en van werk. Dat hij of zij de eigen talenten en skills weer volop in zet, werk doet waar hij of zij goed in is in een omgeving die het beste bij hem of haar past!

Kortom: dat hernieuwd werkgeluk als het ware om de hoek ligt.

En daar kunnen wij heel goed bij helpen!

Onze werkwijze

Idealiter maken wij vrijblijvend kennis met jouw medewerker en onderzoeken wij samen of de bekende ‘klik’ er is. Als die er aan beide kanten is en jouw medewerker staat er voor open door ons begeleid te worden, dan brengen wij graag een voorstel aan je uit.

Als dat passend is voor de situatie dan ontmoeten we jou en je medewerker ook nog graag voor een driegesprek omdat wij heilig geloven in een goede samenwerking; ieder vanuit onze eigen rol en positie.

Zodra jij een akkoord geeft op ons voorstel nemen wij contact op met je medewerker en gaan we van start.

Afhankelijk van wat we daarover hebben afgesproken, houden we je uiteraard graag op de hoogte van de voortgang van de coaching. Om idealiter aan het einde van het coachprogramma gezamenlijk af te sluiten met een driegesprek.

Heb je een medewerker in je team waar je graag eens met ons over wil sparren of waarvoor je graag coaching in wil zetten?

Benieuwd hoe we jouw medewerker kunnen helpen?

Gratis kickstarttraining Werkgeluk