Coaching in Nederland
Programma: Werkgeluk & Meer
Onder begeleiding van een erkende coach werken aan persoonlijke of werkissues
image
 • Een individueel coachprogramma voor iedere professional die persoonlijke issues in zichzelf of in het werk ervaart, hierin vastloopt en hier wat mee wil.
 • Vaak is er in het werk een aanleiding om op zoek te gaan naar een coach maar is het werk zelf niet altijd de plek waar een oplossing gevonden kan worden. Even zo vaak zijn het persoonlijke, individuele issues of thema’s die spelen en waar aan gewerkt mag worden.
 • Onderwerpen die vaak aan onze coachtafel voorbij komen, zijn grenzen aangeven, de balans tussen ik en de ander, loslaten, groot verantwoordelijkheidsgevoel, burn-out, prestatiedrang, stress, communicatie met anderen, rouw & verlies en soms ook traumatische gebeurtenissen. In allerlei combinaties, soorten en maten.
 • Voor iedereen die hulp nodig heeft om inzicht te krijgen in waarom de situatie is zoals hij is en wat er aan gedaan kan worden. Om vervolgens ook actief, samen met een ervaren coach, toe te werken naar de gewenste situatie.
 • Reken voor eens en altijd af met de de gedachte ‘dit is nu eenmaal wie ik ben’ of ‘het is wat is, beter dan dit zal het waarschijnlijk niet worden’ of ‘ik zou het wel anders willen maar ik weet niet hoe’. Samen met je coach bepaal je wat je anders wil en hoe.
 • Ontdek je helpende en belemmerende patronen, overtuigingen en gedrag.
 • Weet wat er voor nodig is om los te komen van je oude ik.
 • Werk aan nieuwe, helpendere manieren om weer gelukkig te worden met jezelf en lekker en vrij te voelen.
 • Wordt effectiever in de wijze waarop je in je leven en je werk staat.

Leren hoe je gelukkig wordt met jezelf of je werk? Ontdekken wat jou in de weg staat en hier voorgoed mee afrekenen?

“Alweer ons laatste gesprek vandaag. Wat kom ik nu anders binnen de eerste keer, een half jaar geleden. Toen zat ik vol emotie in een voor mij instabiele tijd waarin ik voelde dat het tijd was om daar eens in te graven. En dat hebben we gedaan. Niets is onbesproken gebleven, steeds met hele verhelderende inzichten en adviezen vanuit jou. Het was zo waardevol om na ieder gesprek naar buiten te lopen met meer rust omdat jij mij hielp om mijn gedachtes te ordenen. En iedere afspraak was ook me-time; heel fijn!
Met voor mij als resultaat meer stevigheid in mijzelf en ik ben letterlijk in beweging gebracht. Benieuwd waar het me gaat brengen. Veel dank voor je kundige begeleiding en fijne gesprekken.”

HR-professional, 36 jaar
Wil je van onrust naar innerlijke rust?
Toe aan meer lol en moeiteloos werken?
Wil je van werkstress naar werkplezier?
Wil je ervaringen uit het verleden achter je laten en met goeie energie en kracht weer vooruit?
Wil je weten waarom je doet wat je doet en hoe je jezelf daar mee echt goed in de weg kunt zitten?
Op zoek naar praktische handvatten die een blijvend effect hebben?

Hoe ziet het coachprogramma eruit?

Vrijblijvende kennismaking

De klik tussen jou en je coach bepaalt voor een groot deel het succes van jouw coachprogramma. Dus we maken eerst uitgebreid en vrijblijvend kennis zodat we jouw hulpvraag en de doelen waar je aan wil werken, goed helder hebben. We laten je zien en ervaren hoe wij werken zodat je een goed beeld krijgt van wat je te wachten staat. Om vervolgens met een goed gevoel volmondig JA tegen ons en onze coaching te kunnen zeggen.

Vervolggesprek met werkgever (optioneel)

Als dat in jouw situatie aan de orde is, gaan we vervolgens samen in gesprek met jouw werkgever en bepalen we samen wat de onderwerpen zijn waar aan gewerkt wordt, bespreken we de inhoud van het coachprogramma en worden de verwachtingen rondom het resultaat en verloop met elkaar besproken. Zodat we allemaal hetzelfde vertrekpunt hebben.

Onbeperkt aantal individuele sessies met coach

Gedurende de coaching heb je een onbeperkt aantal individuele coachsessies waarin je intensief gecoacht wordt op de hulpvraag/-vragen die je hebt ingebracht. De coachsessies vinden bij voorkeur live plaats in onze coachpraktijk in Goirle. Uiteraard behoort videocoaching via Zoom of Teams ook tot de mogelijkheden. Ook zijn we met regelmaat ergens in het land te vinden en treffen we elkaar op een externe coachlocatie.

24/7 online coaching

Niet alleen tijdens de live coachgesprekken staan we je bij maar ook in de hele periode dat we samenwerken. Hoe fijn is het dat je gedurende je ontwikkelproces ons laagdrempelig kunt contacten via mail of what’sapp over actuele situaties, vragen, worstelingen of successen. Zoek ons op en krijg de steun die jij op dat moment nodig hebt en die past bij jouw proces!

Het boek 'Ik ben wie ik ben'

Ter ondersteuning van de coaching ontvang je het boek ‘Ik ben wie ik ben‘. Tijdens de coaching wordt onder andere gewerkt met de theorieën die in dit boek vermeld staan. Het is een laagdrempelige manier om alvast eens in je eigen spiegel te kijken om tijdens de  coaching verder de diepte in te gaan. Na afloop is het boek een handig naslagwerk én inspiratiebron met meer dan 80 pagina’s aan veranderopdrachten.

Eindgesprek met opdrachtgever (optioneel)

Als dat in jouw situatie aan de orde is, vindt er aan het einde van het coachprogramma er nog een gesprek tussen jou, je coach en jouw werkgever plaats waarin we samen terugkijken op het proces, we stilstaan bij de behaalde resultaten en kijken we vooruit naar wat er eventueel nog nodig is om de ingezette verandering blijvend te borgen.

Online ontwikkelmodules

Je krijg onbeperkt toegang tot onze Academie voor Professionals met daarin onze eigen ontwikkelde persoonlijke ontwikkelmodules. De onderwerpen variëren van het ontdekken van je persoonlijkheid, bepalen van je talenten, verkennen van loopbaanmogelijkheden, zelfstandig ondernemerschap en nog veel meer. Gedurende jouw proces kies je de modules eruit die jouw interesse hebben dan wel passen bij de verandering waar je mee bezig bent.

Coaching op gezondheid en welzijn

“Adem als een oermens, slaap als een os en leef als een winnaar”. Aldus leefstijlcoach Dennis van Straalen.

Werkgeluk valt of staat met een goede gezondheid en om hier ons steentje aan bij te dragen, bieden we je, mits passend bij jouw hulpvraag, een coachgesprek aan met Dennis. Zodat je met zijn tips en coaching het maximale uit jouw gezondheid weet te halen.

In een gesprek met Dennis ontdek je:

 • hoe je je ademhaling kunt verbeteren
 • hoe je je nachtrust kunt verbeteren
 • hoe je kunt werken aan een verhoogd welzijn.

We gaan samen op pad en reizen een tijd met je mee

Dit coachprogramma duurt 6 maanden. Dat klinkt misschien als een hele tijd maar uit ervaring weten we dat echte verandering soms even tijd nodig heeft. En dat veranderen met vallen en op staan gaat. Soms volle gas vooruit en dan ineens een terugval om daarna met al het geleerde flinke stappen vooruit te zetten. We willen er zeker van zijn dat je antwoorden krijgt op je vragen en dat je je doel bereikt. Daarom gaan we 6 maanden lang met je op reis zodat je ook echt krijgt waarvoor je bij ons hebt aangeklopt.

De investering die dit resultaatgevende programma vraagt, is € 2.450 exclusief 21% BTW.

logo
"Wat me vooral geholpen heeft is de bewustwording over mezelf die op allerlei manieren aangeboden werd en het me accountable houden voor mijn eigen verandering"
- Inge
logo
"Bedankt, fijn en warm mens, voor de gesprekken met jou. En dank dat ik je mocht leren kennen en ik iets van je heb mogen leren."
- Ilona
logo
"Je hebt me echt goed verder geholpen op een professionele maar vooral ook liefdevolle manier. Daar ben ik je heel dankbaar voor."
- Marie

Ja, ik wil werken aan mijn persoonlijke (werk)geluk en blij worden van mezelf en/of mijn werk!

Gratis kickstarttraining Werkgeluk