Coaching in Nederland
Programma: Worden wie je bent
Onder begeleiding van een erkende coach

In beweging komen en werken aan belemmerende thema's

coach Nederland - ik weet niet wat ik wil - programma worden wie je bent
  • Een individueel coachprogramma voor iedereen die persoonlijke issues in zichzelf of in het werk ervaart en hier mee af wil rekenen
  • Reken voor eens en altijd af met de de gedachte ‘ik weet niet wat ik wil’. Samen met je coach bepaal je wat je anders wil en hoe.
  • Ontdek je helpende en belemmerende patronen, overtuigingen en gedrag
  • Weet wat er voor nodig is om los te komen van je oude ik
  • Werk aan nieuwe, heldere strategieën
  • Wordt effectiever in de wijze waarop je in je leven of werk staat

Afrekenen met de gedachte 'ik weet niet wat ik wil'? En erachter komen wat je juist wél wil?

Hoe ziet het programma eruit?

Startgesprek met opdrachtgever

In een driegesprek met jouw werkgever bepalen we gezamenlijk wat de thema’s zijn waar aan gewerkt wordt, bespreken we de inhoud van het coachprogramma en worden de verwachtingen rondom het resultaat en verloop met elkaar besproken. Zodat we allemaal hetzelfde vertrekpunt hebben.

Individuele sessies met coach

Tijdens 5 individuele coachsessies van 1, 5 uur wordt je intensief gecoacht op de hulpvraag die je hebt ingebracht. De coachsessies vinden bij voorkeur plaats in Goirle.

Eindgesprek met opdrachtgever

Aan het einde van het coachprogramma vindt er nog een gesprek tussen jou, je coach en jouw werkgever plaats waarin we samen terugkijken op het proces, staan we stil bij de resultaten en kijken we vooruit naar wat er nog nodig is om de ingezette verandering blijvend te borgen.

Het boek 'Ik ben wie ik ben'

Ter ondersteuning van de coaching ontvang je het boek ‘Ik ben wie ik ben’. Tijdens de coaching wordt onder andere gewerkt met de theorieën die in dit boek vermeld staan. Het is een laagdrempelige manier om alvast eens in je eigen spiegel te kijken om tijdens de  coaching verder de diepte in te gaan. Na afloop is het boek een handig naslagwerk én inspiratiebron met meer dan 80 pagina’s veranderopdrachten.

logo
"Wat me vooral geholpen heeft is de bewustwording over mezelf die op allerlei manieren aangeboden werd en het me accountable houden voor mijn eigen verandering"
- Inge
logo
"Bedankt, fijn en warm mens, voor de gesprekken met jou. En dank dat ik je mocht leren kennen en ik iets van je heb mogen leren."
- Ilona
Gratis e-book 'De 10 geheimen van een Gelukkige Professional'