Een week in Italië
en dan succesvoller
leven en werken?
Dat kan!

1 juni 2018 - 6 juni 2018

Voor mensen die hulp willen bij het zetten van stappen. In hun persoonlijke leven of werk. Een intensieve en persoonlijke week op een prachtige locatie in Italië.

Waarin je in een kleine selecte groep werkt aan het vergroten van je autonomie en het wegwerken van innerlijke belemmeringen die jou remmen. En je weghouden van je verlangen of het realiseren van je doelen. Die je uit je kracht halen. Zodat je voor eens en voor altijd afrekent met het verleden en klaar bent voor je succes en een fijn leven!

Misschien herken je je in het volgende:

 • Hoe komt het dat ik mijn doelen niet bereik, ondanks dat ik er zo hard voor werk?
 • Het lijkt wel alsof ik steeds in dezelfde valkuilen stap en daardoor in rondjes draai
 • Ik begin van alles en doe ook van alles maar niets lijkt te lukken of af te komen
 • Ik vind het lastig om voor mezelf te kiezen; de ander staat bij mij altijd voorop
 • Mijn zelfvertrouwen zou wel een boost mogen hebben
 • Ik vind het lastig om met afwijzingen om te gaan
 • Mensen in mijn omgeving zien mijn ware ‘ik’ niet
 • Het is alsof een onzichtbaar elastiek me telkens weer terugtrekt
 • Het wordt tijd om uit mijn comfortzone te stappen…
 • Hoe zou het zijn als ik mezelf een stap verder kan brengen?
 • Wie ben ik nu echt?
 • Hoe krijg ik mezelf en mijn werk/business naar een hoger nivo?
 • Wat zou het fijn zijn als ik nog authentieker en krachtiger zou worden

Er is ontzettend veel veranderd sinds Italië. Het heeft veel impact gehad.

Maartje - 26 jaar, zelfstandig onderneemster
image

In ons dagelijkse leven weten de meesten van ons zich prima staande te houden. We voeren ons werk naar behoren uit, staan in verbinding met de mensen om ons heen en streven ieder op onze eigen manier geluk en succes na. So far, so good.

Of misschien toch niet?

Want soms kan er iets van binnen knagen. Of loopt het aan de buitenkant niet helemaal zoals gewenst.

Blijft succes uit of ervaar je dat je niet in je kracht zit? Dat je maar niet vooruit lijkt te komen? En dat daarom dingen niet lukken? En vraag je je af waar dat door komt? Of nog beter: wat je er aan kunt doen?

Of ben je succesvol maar heb je het gevoel dat er nog meer in je zit? Dat er meer uit te halen is? Of lopen de dingen eigenlijk allemaal wel lekker en ben je tevreden maar ben je benieuwd wat er allemaal nog meer aan jezelf te ontdekken valt?

Ik zocht een coach omdat ik voelde dat het tijd was om het roer om te gooien qua werk. Wat wilde ik nou echt en wat paste bij mij? Dit zonder te kijken naar mijn opleiding en ervaring. Gaandeweg werd duidelijk dat er ook nog een persoonlijk thema speelde. Dit blokkeerde me in mijn zoektocht naar een baan die bij mij past. Tijdens de mooie, bijzondere en ook heftige week in Italië heb ik meer inzicht in deze blokkade mogen krijgen. Met en door deze bewustwording en een start met accepteren is de zoektocht naar mezelf in gang gezet. Myriam, Iet en Julius waren en zijn geweldig lieve coaches & mensen en ik ben hen dankbaar. Ook de lieve mede coachees, wat hebben we een bijzondere week gehad samen! Wat een investering in mezelf en wat had ik dit voor geen goud willen missen

Pam - 34 jaar, werkzoekend (destijds)

Telkens weer blijkt uit onderzoeken dat ieder mens twee basisbehoeftes heeft en dat hij er naar streeft die behoeftes te vervullen. Zo hebben we een diepe wens tot zelfvervulling en autonomie en een grote behoefte om ons verbonden te voelen. En wat die autonomie en die verbondenheid voor ieder van ons precies betekent, kan verschillend zijn. En zullen we ieder op onze eigen manier proberen onze behoeftes te vervullen. En als die pogingen niet het gewenste resultaat hebben, kunnen we vastlopen. Of telkens weer dezelfde pogingen blijven doen met telkens hetzelfde (niet-gewenste) resultaat.

Ken jij het succesverhaal van Mark al die meeging naar Villa Trivalent?

Ik had een heel zakelijke insteek. En ook al wist ik dat mijn zaak afhangt van mij als persoon, ik was niet voorbereid op de heftigheid van emoties van deze week. En heb de kennis die ik had, weer in herinnering gekregen. Ontdekt dat emoties er mogen zijn. Maar heb vooral geleerd te luisteren naar mezelf, naar mijn instinct.

Jolanda - 45 jaar, zelfstandig onderneemster
image

Het was een warm bad, wat mij confronteerde met de dingen die ik soms niet wil zien. Waar ik bang voor ben, in villa Trivalent ben ik hier mee aan de slag gegaan, dit op een mooie en warme manier. Waarbij er soms wel net dat ene zetje werd gegeven.
Ik heb mijn focus helder. Ik voel me steviger in mijn schoenen, nu val ik om en sta ik de dag erna weer op. Waar ik voorheen omviel en dan een week lag te spartelen.
Heerlijk de combinatie van de drie mensen, ratio, gevoel en hart (en ik weet jullie hebben allemaal alles).
Nu achteraf, is mijn wereld veranderd. Ik sta steviger in mijn schoenen, ik weet waar ik voor ga. Ik snap dat ik niet alles zelf moet willen en ik mag er voor gaan. Dit gevoel dat ik er ook echt voor mag gaan, dat ik erg goed ben in mijn werk, dat is een gevoel dat ik mee neem en nog meer laat groeien.

Johan - 34 jaar, zelfstandig ondernemer

Ik heb een fantastische baan,een top relatie en vele leuke vrienden. Maar mijn werk en mijn omgeving pikte al mijn energie. Of liever : “ Ik liet mijn werk en omgeving al mijn energie opslorpen”. Dit moest anders. Dat was mijn reden om deel te nemen. Energie & balans terugvinden werd mijn thema. Ik kreeg inzicht waar eea vandaan komt, leerde mijn eigen regie weer terug te pakken. Steeds beter slaag ik erin om zelf mijn agenda en mijn leven te bepalen. En daar heeft deze week heel veel aan bijgedragen. Meer nog, deze 3 coaches en de andere deelnemers, hielpen me, elk op hun manier, mezelf weer terug te vinden en centraal te stellen.
Dank!

Inez - 46 jaar, interieurarchitect
Herken je dit bij jezelf? Vraag je je wel eens af wat je zou kunnen doen om meer in je kracht te komen en succesvol te worden in wat je nastreeft? In je persoonlijke leven of in je werk?

Uitgenodigd worden om na te denken over je verlangen. Hoe spannend en mooi is dat?
Masker af! Laten zien wie je bent, met alles wat bij je hoort.

Simone - 54 jaar, Career Services Officer

Wie structureel stappen wil zetten, doet er goed aan om een diepere laag in zichzelf aan te raken. In vaktaal gesproken: op bestaansniveau te werken. De volgende 7 handreikingen helpen je daarbij en geven je een idee van wat je zou kunnen doen als je om wat voor reden dan ook vastloopt of onvoldoende je doelen bereikt.

 • Ontdek jouw karakterstructuur en schud je maskers van je af
 • Krijg zicht op de blokkades die je weerhouden in je kracht te staan en werk ze weg
 • Ontdek je overlevingsstrategieën en de bijbehorende patronen
 • Word authentieker en werk aan je autonomie
 • Ontdek hoe jouw manier van denken en handelen is
 • En wat het effect daarvan is op je communicatie en relaties
 • Kom in contact met je verlangens en je passie en ontdek waar je goed in bent

Als je op dit wezenlijke niveau stappen durft te zetten, garanderen wij je een gelukkig en succesvol leven. En dit zijn precies de thema’s waar we in het Villa Trivalent programma mee aan de slag gaan! In een kleine selecte groep mensen die allemaal dezelfde wens en behoefte hebben om aan zichzelf te werken. En die er open voor staan elkaar daarin vooruit te helpen. Er doen maximaal 12 mensen mee omdat we voldoende aandacht willen bieden voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Het Villa Trivalent-programma gaat overigens al door bij 4 deelnemers.

image

Met volle kracht stijgt het vliegtuig op richting Nederland. Ik voel de kracht van het vliegtuig, zelf voel ik me ook krachtig. Het opstijgen symboliseert dat ik heel wat achter me laat, met name de twijfel en onzekerheid.

Simone - 42 jaar, Begeleider/persoonlijk ondersteuner

We hebben Il Milione Country House wederom helemaal voor onszelf met voor iedere deelnemer een eigen 2-persoonskamer, voorzien van een douche en toilet. De twee eigenaren Eliana en Loris doen er alles voor om het ons naar onze zin te maken. Neem alleen al de lunches die ze serveren: om het water van in je mond te krijgen. En dan zijn zij nog van mening dat het maar een simpele lunch is. Neem snel een kijkje op hun website voor nog meer sfeerimpressies.

Verder kun je bijvoorbeeld in de omgeving genieten van de rust van het dorp Pertegada met verschillende wijnboeren maar ook de drukte van de zee, het strand en de boulevards opzoeken. Of wat dacht je van een dagje Venetië?

Il Milione Country House is makkelijk te bereiken en ligt op 50 autominuten van de 2 luchthavens die Venetië rijk is. We komen je graag halen (lees er hieronder meer over). Kom je liever met je eigen auto, dan ben je vanaf Utrecht gerekend ongeveer 1300 kilometer onderweg. Uiteraard ontbreekt het tijdens onze week samen niet aan culinaire verwennerijen en we beloven je dat je niets te kort komt!

De Italieweek van Villa Trivalent heeft voor mij echt het verschil gemaakt tussen doorgaan op een uiteindelijk doodlopende weg en van de gebaande (carriere)paden naar nieuwe horizonten gaan. Diep van binnen wist ik al dat ik om gelukkiger en rustiger te worden meer mijn hart moest gaan volgen, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. In Italië werden mij de tools en de professionele coachende ondersteuning aangereikt om zelf in een ontspannen omgeving mijn verdere weg in het leven te kunnen bepalen.  Ik merk dat ik sinds Italië meer focus en innerlijke rust heb in mijn leven en werk en, doordat ik dat ook uitstraal naar buiten toe, van alle kanten mij hulp en contacten worden aangereikt om mijn levensdromen echt te gaan realiseren. Voor mij is dat het combineren van coaching, verandermanagement en China. Door Italie ben ik me er meer van bewust dat alles mogelijk is, mits je maar dicht bij je zelf en gefocussed blijft op wat je wil bereiken. Ik ben zelf mastercoach en zou deze Italieweek aan iedereen willen aanbevelen, die meer zijn of haar hart wil gaan volgen in het leven, maar nog belemmeringen hiervoor ervaart en hulp kan gebruiken bij het aanbrengen van focus en het concretiseren en realiseren van dromen.

Jan Menke - 50 jaar, Change Manager en interne coach bij grote bank

All-inclusive

De gehele week is all-inclusive. Het enige waar je zelf voor mag zorgen, is je eigen vervoer van en naar Italië. Als je met het vliegtuig komt en je wilt graag opgehaald en gebracht worden, dan regelen we dat (tegen een kleine extra vergoeding). En in het programma hebben we een vrije middag en avond opgenomen omdat we je ook de gelegenheid willen geven die ene leuke pizzeria die je onderweg gespot hebt, uit te gaan proberen. De kosten daarvan mag je ook voor eigen rekening nemen. Maar verder verzorgen wij de hele week en maken we het je enorm naar de zin!

Pffff, een van de hoogtepunten was absoluut de prosecco 🙂

Jolanda - 45 jaar, zelfstandig ondernemer

Dit krijg je allemaal bij Villa Trivalent:

 • Een uitgebreide individuele kennismaking met ons. Daarmee helpen we jou je hulpvraag en gewenst doel voor de themaweek scherp te krijgen en leren we jou goed kennen
 • Een assessment waarin je jouw karakterstructuur ontdekt
 • Een interpretatiegesprek waarin we de resultaten van het assessment met je doornemen en je alvast aan het denken en in beweging zetten
 • Voorbereidende opdrachten om je ontwikkelproces zoveel mogelijk te stimuleren en je klaar te maken voor een geweldige week
 • 5 Intensieve en prachtige coachingsdagen waarin je volop met je zelf aan de slag gaat
 • 2 Individuele coachgesprekken tijdens je verblijf met ons
 • Een individueel terugkomgesprek ongeveer 4 weken na je terugkomst in Nederland waarin we samen met jou nagaan hoe het je vergaan is, welke veranderingen je hebt weten vast te houden en waar je nog tegen aan loopt. Uiteraard coachen we je daar dan in ons gesprek gelijk op
 • Een groepsbijeenkomst ongeveer 8 weken na de themaweek om samen nog eens terug te kijken, ervaringen te delen, elkaar weer te zien en de laatste punten op de i te zetten. Als dat nog nodig is want bij de afgelopen twee groepen was er zoveel in beweging gekomen na hun deelname aan Villa Trivalent dat het volstond om elkaar te zien en bij te praten. Hoe gaaf is dat?!

Bekijk hier twee impressies van Villa Trivalent

 

Ik heb door Villa Trivalent een completer beeld gekregen va mezelf gekregen. Ik heb toch weer nieuwe ontdekkingen gedaan. Ontdekkingen die passen bij de fase in mijn leven waar ik nu zit. Het heeft me stof tot nadenken gegeven en tot het nemen van actie. Het mooie van de week vind ik dat het proces al begon op het moment dat ik het programma las om na te gaan of dit iets voor mij kon zijn. En na terugkomst gaat het proces ook gewoon door. De nazorg is hierbij fijn, een terugkomdag en nog een individueel gesprek. Al met al weet ik zeker dat ik over een tijdje kan zeggen dat deze week heeft bijgedragen aan nieuwe wendingen in mijn leven.

Jeannette - 43 jaar, in between jobs (destijds)

En niet te vergeten natuurlijk:

 • Verblijven op een prachtige locatie in Italië
 • Genieten van al het lekkers aan eten en drinken wat bella Italia te bieden heeft
 • Een week weg van alle drukte en waan van alle dag
 • Leren van anderen want in het contact met de ander kijk je in je eigen spiegel
 • Een week met alleen maar ‘me, myself and I’
  Hoe heerlijk is dat! 🙂
image

Als ik aan Villa Trivalent denk, dan denk ik aan de warme sfeer, de liefde en het enthousiasme. Zo bijzonder dat je in zo’n korte tijd zo’n intense band met elkaar opbouwt. Ik denk er nog vaak aan terug en mis het soms ook wel een beetje…

Lidy - 62 jaar, zelfstandig onderneemster

Hoe werken we die week?

Je komt op vrijdag 1 juni aan en neemt op je gemak je intrek en gaat alvast genieten van de prachtige omgeving. Aan het einde van de dag serveren we, volgens een goed Italiaans gebruik, een heerlijk aperitief om daarna met elkaar van een heerlijke Italiaanse welkomstmaaltijd te genieten. Een mooi moment om kennis te maken met de andere Villa Trivalenters en te ontdekken met wie je de komende dagen aan de slag gaat.

Op zaterdagochtend staat er een typisch Italiaans ontbijt voor je klaar en maakt Eliana graag een sterke espresso of romige cappuccino voor je klaar. Zo rond de klok van 9 uur gaan we vervolgens van start. We werken iedere dag tot ongeveer 16 uur zodat je lekker wat privétijd hebt om het zwembad in te duiken of wat zon te pakken.

De hele dag door zijn er voldoende rust- en reflectiemomenten en natuurlijk overheerlijke lunchpauzes. Iedere dag sluiten we, volgens een goed Italiaans gebruik, af met een aperitivo.

We werken met verschillende methoden en technieken en schuwen het niet om soms ook even buiten de gebaande paden te gaan. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Dus we gaan met je lijf aan de slag, we zetten je geest aan het denken en je creatieve deel wordt aangesproken. Doordat we ook graag buiten werken, maken we ook gebruik van de natuur en natuurlijk van elkaar en de groepsdynamiek.

We zullen hoe dan ook zorgen voor een veilige omgeving zodat we de randvoorwaarden creëren om het optimale uit deze week te halen. Dat beloven we je!

Maandagmiddag en -avond ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt en woensdagavond hebben we voor het laatst een gezamenlijk avondmaal. Als het aan ons ligt wordt dat een overheerlijke pizzaparty 🙂 en proosten we met elkaar op al het moois wat er deze week ontstaan is. Want dat dat gaat gebeuren, weten we zeker!

Op donderdag 7 juni nemen we afscheid van elkaar en brengen we je (als je dat graag wilt) naar het vliegveld. Om als een ander mens naar Nederland terug te keren dan dat je het verlaten hebt.

Villa Trivalent heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft me rust, vertrouwen en mooie contacten gebracht.

Simone - 54 jaar, Career Services Officer

Wie zijn je coaches voor deze week?

Je coaches en gastheer en -vrouwen voor deze week zijn Myriam en Julius de Roo en Iet Mans.

We hebben alledrie ervaring in het werken met groepen en werken dagelijks met mensen en hun persoonlijke thema’s.

image

Myriam de Roo

Myriam helpt je de verbinding met jezelf te herstellen en zet je in beweging met haar humor en scherpe analyses.

Haar drijfveer is om je inzicht in jezelf te geven. Je mooie én je schaduwkanten te leren ontdekken. Om dit vervolgens te verbinden met je doel en in actie te komen om dit te bereiken.

‘Energiek en vertrouwenswaardig’ – ‘Zacht maar indien nodig met veel power’ – Een warme vrouw die kan luisteren, kan prikkelen, over een dosis intelligentie beschikt en duidelijk is’ – Ondernemend, toegewijd en open’

image

Julius de Roo

Julius doorziet heel snel de kern van jouw probleem en weet complexe zaken als geen ander tot hun eenvoud terug te brengen.

Hij gelooft erin dat de oplossing in jou zelf zit. Met zijn rust, aandacht en respect voor wie jij bent en zijn vermogen om op verschillende lagen te werken, helpt hij je op een hele natuurlijke manier op weg.

‘Rust, vertrouwen, overzicht, nuchter’ – ‘Rots in de branding. Zegt niet zoveel maar kan heel goed luisteren en daarom uitstekend destilleren wat je op dat moment nodig hebt.’ – ‘Empathisch, observerend en aangesloten. Een fijn mens om bij te zijn.’

image

Iet Mans

Maar deze week doen we zoals gezegd niet alleen! We verheugen ons wederom op de bijdrage die coach/counselor en trainer Iet Mans (www.ietmans.nl of www.dealchemist.com) weer gaat bieden!

In haar werk als coach/counselor en trainer is Iet’s motto namelijk: ‘je lichaam is je instrument’. Ze leert je luisteren naar lichaamssignalen en door het doen van lichaamsgerichte interventies, ontstaat er verbinding met jezelf.

‘Gevoel, warm, begrip, humor’ – Klein maar fijn! Wat een power zit er in die vrouw! Echt een vakvrouw; weet precies de vinger op de zere plek te leggen.’ – ‘Zo uniek. Zo op gevoel. Zo aangesloten.’ 

Wij gaan heel graag deze week met jou aan de slag en kijken er naar uit om je te ontmoeten!
image

Jouw investering

De investering die we voor dit unieke programma vragen, is € 2.495,–.

Dit bedrag is exclusief 21% BTW en exclusief vervoer van en naar Italië. Dus je boekt zelf je vliegticket naar Italië. Mocht je gehaald en gebracht willen worden van en naar het vliegveld, dan vragen we daar €35 euro voor. En verder betaal je alleen nog je eigen lunch en pizza op maandag als je lekker vrij bent in de middag en avond.

Heb je alleen interesse om aan de week in Italië deel te nemen? Dat kan. Voor € 1.795,– nemen we je graag mee. Dit bedrag is eveneens exclusief 21% BTW en vervoer van en naar Italië. Ook de kosten van de lunch en pizza op maandag komen voor je eigen rekening.

Ik heb gemerkt dat zelfreflectie en weten hoe en waarom de dingen zo gaan, belangrijk is om te groeien en te verdiepen maar bovenal om de glanskracht terug te vinden die op de achtergrond was geraakt. Weten wat ik nodig heb en op tijd hulp vragen als dat nodig is. Het is heel fijn te ervaren en te voelen dat de “eigen kracht” en dus de eigen regie weer in mijn handen ligt.

Pauline - 57 jaar, Projectleider

Misschien vind je het veel geld en twijfel je of het de investering waard is. Bedenk je dan eens wat het je kost als je niet verder komt, in kringetjes blijft ronddraaien, geen stappen vooruit zet. Maar blijft verlangen naar iets wat je uit je zelf niet makkelijk weet te bereiken. Dat is kostbare verloren tijd!

Wat levert meedoen met Villa Trivalent je op?

 • Een duidelijk en zeer helder beeld op je verlangen
 • Je ontdekt jouw primaire karakterstructuren en hoe deze je helpen én in de weg zitten
 • Je gaat je maskers van je afschudden en contact maken met wie je in essentie bent
 • Je krijgt zicht op de blokkades die jou weerhouden in je kracht te staan en je gaat ze te lijf
 • Je ontdekt je overlevingsstrategieën en de bijbehorende patronen en je gaat er van weg bewegen
 • Je maakt je nieuwe, helpendere strategieën eigen om je verlangen te realiseren
 • Je gaat nieuwe en andere stappen zetten en dingen doen waardoor je je doel bereikt

Door het Villa Trivalent-programma wordt je authentieker en autonomer en sta je veel meer in contact met wie je in essentie bent. Daardoor zul je makkelijker je verlangen waar maken en een fijner en succesvoller leven leiden.

Afgelopen september heb ik meegedaan met de Villa Trivalent week in Italië.  Ik kwam met een aantal levensvragen. Door het doorvoelen visualiseren en formuleren van mijn verlangen kreeg ik helderheid. Ik ging weg met een concreet stappenplan om dit te realiseren. Myriam en Julius zijn 2 coaches die met veel liefde dit werk doen. De prachtige locatie en het mooie landschap maakten het werken tot een feestje. Ik voelde mij een bevoorrecht mens.

Laura - 51 jaar, zelfstandig ondernemer/docent

Aarzel je desondanks nog steeds bij het bedrag: weet dan dat je als particulier een deel van deze kosten op kunt geven aan de belastingdienst waardoor ze aftrekbaar zijn. Als zzp’er kun je deze investering volledig als bedrijfskosten opvoeren.

image

Ik vond het een geweldige week in Italie. Deze week heeft me veel meer gebracht dan ik verwacht had. Ik heb veel geleerd over mijzelf en van anderen. Dat ik goed ben zoals ik ben. Het was heel intensief, en daardoor ook heel waardevol en inspirerend. Nogmaals dank daarvoor!

Marleen - 48 jaar, Senior Marketing & Communicatie Manager

Niet goed geld terug Garantie

We hebben inmiddels 5 keer het Villa Trivalent programma georganiseerd. En iedere keer weer is er ontzettend veel beweging bij de deelnemers gekomen. De vorm en manier waarop is bij ieder verschillend maar er zijn hoe dan ook stappen gezet. Niet alleen in Italië maar vooral ook in Nederland. En dat is waar het om gaat, toch?

Daarom bieden we jou ook met een gerust hart een niet-goed-geld-terug-garantie. Omdat we zo van het effect van Villa Trivalent overtuigd zijn en de drempel voor jou om mee te doen zo laag mogelijk willen houden.

Dus mocht je aan het einde van de Italiëweek het gevoel hebben er niets mee opgeschoten te zijn en dat het programma niet voldoet aan jouw verwachtingen, dan betalen we je de gedane investering gewoon terug.

Dus je loopt geen enkel risico. Meedoen en in jezelf investeren gaat je zeker helpen stappen zetten. Sterker nog: het zou zo maar kunnen dat je dingen gaat doen waar je nu alleen nog maar van droomt. En mocht Villa Trivalent onverhoopt blijken toch niet helemaal je ding te zijn, dan kost het je niets en ben je in ieder geval een waardevolle ervaring rijker. Die je direct kunt vertalen naar een manier die wel voor je werkt. Want als iets niet voor je werkt, krijg je daarmee informatie over wat wel voor je kan werken. Mocht je dat zelf nog niet bedacht krijgen, dan helpen Iet, Julius of Myriam je ook dan nog even op weg.

Dus eigenlijk levert meedoen aan Villa Trivalent je altijd iets op!

Zin gekregen in deze mooie themaweek? Doe dan mee en gun jezelf een onvergetelijke reis!

Want het mooiste wat je kunt worden, is jezelf!

Ja, ik weet het nu al zeker:

image

Twijfel je nog of wil je er eerst graag met een van ons onder het genot van een kopje koffie of thee nog over van gedachten wisselen? Dat kan natuurlijk ook!

image