Onze Niet-goed-geld-terug-garantie

We hebben inmiddels 6 keer Villa Trivalent georganiseerd. En iedere keer weer is er ontzettend veel beweging bij de deelnemers gekomen. De vorm en manier waarop is bij ieder verschillend maar er zijn hoe dan ook stappen gezet. Niet alleen tijdens de week in het buitenland maar vooral ook in Nederland. En dat is waar het om gaat, toch?

Daarom bieden we jou ook met een gerust hart een niet-goed-geld-terug-garantie. Omdat we zo van het effect van Villa Trivalent overtuigd zijn en de drempel voor jou om mee te doen zo laag mogelijk willen houden.

Dus mocht je aan het einde van de Italiëweek het gevoel hebben er niets mee opgeschoten te zijn en dat het programma niet voldoet aan jouw verwachtingen, dan betalen we je de gedane investering gewoon terug.

Dus je loopt geen enkel risico. Meedoen en in jezelf investeren gaat je zeker helpen stappen zetten. Sterker nog: het zou zo maar kunnen dat je dingen gaat doen waar je nu alleen nog maar van droomt. En mocht Villa Trivalent onverhoopt blijken toch niet helemaal je ding te zijn, dan kost het je niets en ben je in ieder geval een waardevolle ervaring rijker. Die je direct kunt vertalen naar een manier die wel voor je werkt. Want als iets niet voor je werkt, krijg je daarmee informatie over wat wel voor je kan werken. Mocht je dat zelf nog niet bedacht krijgen, dan helpen we je ook dan nog even op weg.

Dus eigenlijk levert meedoen aan Villa Trivalent je altijd iets op!

Ik wil graag met jullie in gesprek of Villa Trivalent wat voor mij is

Gratis kickstarttraining Werkgeluk