Lees hieronder de ervaringen van deelnemers die je voorgingen en ontdek wat Villa Trivalent heb gebracht heeft.

De Italieweek van Villa Trivalent heeft voor mij echt het verschil gemaakt tussen doorgaan op een uiteindelijk doodlopende weg en van de gebaande (carriere)paden naar nieuwe horizonten gaan. Diep van binnen wist ik al dat ik om gelukkiger en rustiger te worden meer mijn hart moest gaan volgen, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. In Italië werden mij de tools en de professionele coachende ondersteuning aangereikt om zelf in een ontspannen omgeving mijn verdere weg in het leven te kunnen bepalen.  Ik merk dat ik sinds Italië meer focus en innerlijke rust heb in mijn leven en werk en, doordat ik dat ook uitstraal naar buiten toe, van alle kanten mij hulp en contacten worden aangereikt om mijn levensdromen echt te gaan realiseren. Voor mij is dat het combineren van coaching, verandermanagement en China. Door Italie ben ik me er meer van bewust dat alles mogelijk is, mits je maar dicht bij je zelf en gefocussed blijft op wat je wil bereiken. Ik ben zelf mastercoach en zou deze Italieweek aan iedereen willen aanbevelen, die meer zijn of haar hart wil gaan volgen in het leven, maar nog belemmeringen hiervoor ervaart en hulp kan gebruiken bij het aanbrengen van focus en het concretiseren en realiseren van dromen.

 

Jan Menke - 50 jaar, Change Manager en interne coach bij grote bank

Het was een warm bad, wat mij confronteerde met de dingen die ik soms niet wil zien. Waar ik bang voor ben, in villa Trivalent ben ik hier mee aan de slag gegaan, dit op een mooie en warme manier. Waarbij er soms wel net dat ene zetje werd gegeven.
Ik heb mijn focus helder. Ik voel me steviger in mijn schoenen, nu val ik om en sta ik de dag erna weer op. Waar ik voorheen omviel en dan een week lag te spartelen.
Heerlijk de combinatie van de drie mensen, ratio, gevoel en hart (en ik weet jullie hebben allemaal alles).
Nu achteraf, is mijn wereld veranderd. Ik sta steviger in mijn schoenen, ik weet waar ik voor ga. Ik snap dat ik niet alles zelf moet willen en ik mag er voor gaan. Dit gevoel dat ik er ook echt voor mag gaan, dat ik erg goed ben in mijn werk, dat is een gevoel dat ik mee neem en nog meer laat groeien.

Johan, 34, zelfstandig ondernemer

Uitgenodigd worden om na te denken over je verlangen. Hoe spannend en mooi is dat?
Masker af! Laten zien wie je bent, met alles wat bij je hoort.

Simone 54 jaar, Career Services Officer

Ik had een heel zakelijke insteek. En ook al wist ik dat mijn zaak afhangt van mij als persoon, ik was niet voorbereid op de heftigheid van emoties van deze week. En heb de kennis die ik had, weer in herinnering gekregen. Ontdekt dat emoties er mogen zijn. Maar heb vooral geleerd te luisteren naar mezelf, naar mijn instinct.

Jolanda, 45 jaar, ondernemer

Ik kan nu meer loslaten dan ooit tevoren.

Annemieke, 52 jaar, HR-adviseur

Ik zocht een coach omdat ik voelde dat het tijd was om het roer om te gooien qua werk. Wat wilde ik nou echt en wat paste bij mij? Dit zonder te kijken naar mijn opleiding en ervaring. Gaandeweg werd duidelijk dat er ook nog een persoonlijk thema speelde. Dit blokkeerde me in mijn zoektocht naar een baan die bij mij past. Tijdens de mooie, bijzondere en ook heftige week in Italië heb ik meer inzicht in deze blokkade mogen krijgen. Met en door deze bewustwording en een start met accepteren is de zoektocht naar mezelf in gang gezet. Myriam, Iet en Julius waren en zijn geweldig lieve coaches & mensen en ik ben hen dankbaar. Ook de lieve mede coachees, wat hebben we een bijzondere week gehad samen! Wat een investering in mezelf en wat had ik dit voor geen goud willen missen.

Pam, 34 jaar, werkzoekend (destijds)

Benieuwd wat Villa Trivalent jou kan brengen?

Gratis kickstarttraining Werkgeluk