Over Julius

Zoals gezegd: na drieëndertig jaar werken als militair bij de Koninklijke Landmacht heb ik in 2012 ontslag genomen. Uitleggen wat ik in die drieëndertig jaar gedaan heb, is nogal complex. Ik hou het vaak op: ‘ik heb veel in het bos gespeeld en uiteindelijk ben ik beland op een personeelsafdeling‘. Want mensen helpen in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling vind ik echt een voorrecht om te doen. Het voelt voor mij niet als werken. Binnen de defensie-organisatie voelde ik mij uiteindelijk beperkt en heb daarom de keuze gemaakt om mijn geluk buiten de poort te vinden.

En zo werk ik inmiddels al weer 9 jaar intensief met Myriam samen.

Ik ben gek op Porsches. De ogenschijnlijke eenvoud van buiten en de complexe techniek onderhuids spreekt mij erg aan. Ik kijk ze met een glimlach na als ik ze op de weg zie.

Een frisse wind door je hoofd maakt ruimte voor iets nieuws. Zelf laat ik graag de wind langs me stromen als ik op mijn motor rij. Buiten zijn, een frisse wind langs je heen en zelf het stuur in handen hebben!

Inmiddels heb ik al veel mensen op mijn manier mogen en kunnen helpen. En het maakt mij iedere keer weer blij als ik zie welke mooie ontwikkelstappen ze maken. Het probleem aanpakken voor verandering om te verbeteren in hun leven, in hun werk en als ondernemer. Vanuit rust en respect naar resultaat met de nodige dosis humor. Dat ben ik!

Gratis kickstarttraining Werkgeluk