Over Julius

 

Als ik goed naar je luister dan kan ik namelijk snel de essentie eruit halen. En daarna ga ik nadenken welk Maverick instrument ik in ga zetten om je te helpen. Ik doorzie zaken snel en breng het graag terug tot hun essentie en eenvoud.

Ik ben gek op Porsches. De ogenschijnlijke eenvoud van buiten en de complexe techniek onderhuids spreekt mij erg aan. Ik kijk ze met een glimlach na als ik ze op de weg zie.

Na drieëndertig jaar werken als militair bij de Koninklijke Landmacht heb ik in 2015 ontslag genomen. Uitleggen wat ik in die drieëndertig jaar gedaan heb, is nogal complex. Ik hou het vaak op: ‘ik heb veel in het bos gespeeld en uiteindelijk ben ik beland op een personeelsafdeling‘. Want mensen helpen in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling vind ik echt een voorrecht om te doen. Het voelt voor mij niet als werken. Binnen de defensie-organisatie voelde ik mij uiteindelijk beperkt en heb daarom de keuze gemaakt om mijn geluk buiten de poort te vinden. En zo werk ik inmiddels al weer ruim 5 jaar intensief met Myriam samen binnen Trivalent.

Omdat ik anderen graag help, ben ik aan de slag gegaan om mijzelf ook verder te ontwikkelen om anderen steeds beter te kunnen helpen. Ik weet waar ik goed in ben en heb stap voor stap geleerd hoe ik mijn kwaliteiten steeds beter in kan zetten.

Ik geloof erin dat de oplossing in jezelf zit en ik help je graag om het te vinden. Benoem de problemen die er zijn en ga er mee aan de slag om ze op te lossen. Een frisse wind door je hoofd maakt ruimte voor iets nieuws. Zelf laat ik graag de wind langs me stromen als ik op mijn motor rij. Buiten zijn, een frisse wind langs je heen en zelf het stuur in handen hebben!

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid zet ik mij ook graag in voor diverse stichtingen en een serviceclub. Bedenken en uitvoeren van evenementen hiervoor vind ik echt leuk om te doen. En ik ben de presentator van een TV programma bij de lokale omroep.

Inmiddels heb ik al veel mensen op mijn manier mogen en kunnen helpen. En het maakt mij iedere keer weer blij als ik zie welke mooie ontwikkelstappen ze maken. Het probleem aanpakken voor verandering om te verbeteren in hun leven, in hun werk en als ondernemer. Vanuit rust en respect naar resultaat met de nodige dosis humor.

Gratis e-book 'De 10 geheimen van een Gelukkige Professional'