Werkgeluk ligt in een klein hoekje.
In welk ligt dat van jou?

 

 

De Werk & Geluk Training is een 1-daagse training van De Gelukkige Professional – in een kleine setting met gelijkgestemden jezelf én je loopbaan onder de loep nemen.

Onze ervaring bij de eerdere edities is dat deze training veel inzichten geeft én beweging brengt!

Het is echt bizar! Nog geen 3 maanden later heb ik mijn verlangen wat ik tijdens het event opgeschreven heb, al gerealiseerd. Zonder dat ik er heel doelgericht aan gewerkt heb.

Annemiek, 38 jaar

Het is overigens geen sollicitatietraining maar een training waarbij je met je persoonlijkheid aan de slag gaat, je verlangen ontdekt, je talenten en passies helder krijgt en dit allemaal afzet tegen je huidige werkgeluk. Om daarmee een actieplan voor jezelf samen te stellen waar je na deze dag mee aan de slag kunt.

Dus:

 • Wil je een volgende loopbaanstap zetten maar loop je rond met de vraag: welke baan past bij mij?
 • Wil jij ontdekken wat jouw talenten en passies zijn?
 • Wordt het tijd voor een korte en krachtige APK op jouw werkgeluk?
 • Je verlangen naar boven krijgen en weten wat je te doen staat om dit te bereiken?
 • Ben jij de regie over je loopbaan kwijt en wil je ‘m graag weer terug?
 • Wil je ontdekken hoe jij zélf de rem op jouw succes en geluk bent?

Ontdek dan tijdens de Werk & Geluk Training op 14 juni 2024 welke kansen er voor jou liggen om grip op jezelf en je loopbaan te krijgen.

Klik hier om je aan te melden voor het Werk en Geluk event

 

De meeste professionals weten dat de sleutels tot een succesvol en gelukkig leven in zichzelf liggen.

Wat ze echter vaak niet weten, is dat ze al snel zelf grote stappen kunnen zetten om de juiste sleutels te vinden en deuren te openen.

Stel je voor dat jij met meer plezier, rust en succes je leven leidt. Dat je je vrij voelt om te zijn wie je in essentie bent. En dat je werk doet wat je vervult en waar je je passie en talenten volop inzet.

Door mee te doen met de Werk & Geluk Training krijg je de kennis en tools om precies dat te bereiken.

Klik hier om je aan te melden voor de training

 

 • Een plan hebben om je professionele ontwikkeling te blijven prikkelen en stimuleren
 • Je talenten en passies kennen én inzetten
 • Weten wat jou blij maakt in je werk
 • Je belemmerende gedachten aankijken en uit de weg ruimen
 • Zodat je de regie kunt gaan pakken over jezelf en je (professionele) ontwikkeling
 • Weten wat je te doen hebt om verzekerd te blijven van een plek op de arbeidsmarkt

Dat is wat we je gunnen. Waarvan we ook zeker weten dat het binnen jouw handbereik ligt.

Klinkt goed maar hoe?

Dat is precies wat je gaat leren tijdens de Werk & Geluk Training.

Welke stappen je allemaal zelf kunt zetten om dichterbij je doel te komen.

Want echt waar: je doelen bereiken is geen hogere wiskunde. Je moet alleen weten waar te beginnen en hoe je het vervolgens het beste en slimst aanpakt.

Daarbij is er geen universele manier die voor iedereen werkt.

Want jij bent uniek met jouw unieke geschiedenis, talenten, interesses, belemmeringen en ga zo maar door.

En daar hoort dus ook een unieke aanpak bij. Een aanpak die je gaat ontdekken tijdens ons event.

Zodat je direct aan de slag kunt met wat jou nu tegenhoudt om stappen vooruit te zetten.

Klik hier om je aan te melden voor de training en krijg antwoord op de vraag ‘welke baan past bij mij?’

 

Wat anderen over het event zeggen:

“De training was inspirerend en er zaten zeer krachtige elementen in, vond ik! En het was ook zo warm: de werkwijze, jullie begeleiding en het contact onderling.”

“Ik heb er een enorme boost van gekregen en sta te trappelen om met al deze info en ideeën verder mee aan de slag te gaan.”

“Ik vond het programma goed gevarieerd, fijn dat ik veel in actie moest komen. Jullie creëren een veilige en open omgeving, delen je eigen kwetsbaarheid en proces en maken heel actief en bewust gebruik van allerlei methoden en werkvormen. Mij heeft training vooral beweging gebracht op het gevoelsstuk; uit het hoofd, in het hart.”

“De training heeft met rust en bewustwording gebracht.”

“Het was echt een cadeautje, en ik ben er heel geïnspireerd uit gekomen. Zin om weer stappen te zetten!”

“Ik heb de training als een positieve bijdrage aan mijn ontwikkeling ervaren. Op sommige punten was het heftig, maar ik heb er veel van geleerd.”

“Ik heb door de training genoeg food for thought gehad, dank je wel daarvoor!”

“Ik heb er ontzettend van genoten en kijk er naar uit om samen met Julius de verkregen inzichten verder vorm te gaan geven. Bij deze dan nogmaals: heel veel dank! En alle complimenten aan jullie voor de fijne energie en het goed opgezette programma! De manier waarop je steeds via korte oefeningen met belangrijke vraagstukken aan de slag gaat, geeft veel energie en maakt dat de dagen voor mij super dynamisch en ‘bruisend’ waren. Ik zou de Werk en Geluk training willen omschrijven als: ‘een zeer inspirerende dag met fijne open energie, vol verheldering en goede inzichten, waarmee ik de durf heb gevonden om nu echt naar mijn hart te gaan luisteren’. Ik kijk dan ook uit naar onze volgende ontmoetingen.”

Het waren intensieve dagen en zeer de moeite waard. Ik heb veel (over mezelf) geleerd en wat zijn jullie goed in precies de juiste dingen bij diverse mensen naar voren te halen. Kwaliteiten en ontwikkelpunten! Een aanrader voor iedere professional!”

image

Programma

Je gaat jezelf opnieuw uitvinden, je koers bepalen en het antwoord vinden op de vraag: hoe en waar vind ik meer werkgeluk? Na afloop weet je wat je te doen staat om dichter bij je verlangen te komen en een Gelukkige Professional te worden!

Jouw verlangen

Het begint met een verlangen… Goed weten wat nu werkelijk en concreet je verlangen is, is een belangrijk vertrekpunt. Daardoor weet je namelijk in welke richting je stappen kunt gaan zetten.

Jouw Waarom

Ontdek je drijfveren en waarom je doet wat je doet (of niet). Zodat je daarmee je richting kunt bepalen.

Talenten en passies

Je talenten en passies kennen is een belangrijk bron voor een Gelukkige Professional. Ontdek jouw talenten en passies zodat je ze kunt gaan inzetten.

Jouw werkgeluk

Hoe scoor jij op de 9 werkgelukwaarden? Doe de check en bepaal hoe gelukkig jouw werk je nu maakt en wat je kunt doen om jouw score hoger krijgen. En daarmee jouw werkgeluk een boost te geven.

Jouw Ontwikkeling

Wat heb je nog te ontwikkelen? In jou als persoon of aan jou als professional? Wat is daarvoor nodig? Hoe kom je dichterbij je werkgeluk?

Werken aan je verlangen

Krachtige interventies die je tijdens het event al dichterbij je verlangen laten komen en waarmee je na afloop precies weet wat je focus zal zijn.

Vergroot je veranderkracht

Om kunnen gaan met veranderingen is dé succesfactor voor een Gelukkige Professional. Vergroot tijdens het event jouw veranderkracht.

Jouw Geluksplan

Zonder actie geen resultaat! Dus je gaat naar huis met een helder en duidelijk actieplan zodat je de beweging die tijdens het event is ingezet, vast weet te houden én verder door te zetten.

We hebben enorm veel zin om jou te helpen het beste uit jezelf en je werk te halen. De ervaring leert dat onze trainingen veel energie, actie, inzichten én humor opleveren. Dus doe je mee?

Klik hier om mee te doen met de Werk & Geluk Training

 

Praktische informatie

We werken 14 juni 2024 van 9.30 tot 17.00 uur in een kleine groep met gelijkgestemden. De training wordt georganiseerd in de regio Tilburg. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met alle praktische details.

Investering

Meedoen aan het Werk & Geluk Event kost € 175,–. Dit is exclusief 21% BTW en uiteraard inclusief een heerlijke lunch, koffie/thee en versnaperingen. En zoals we dat gewend zijn, sluiten we de dag af met een lekker drankje.

Ja, ik doe graag mee met de Werk & Geluk Training

Zodra je betaald hebt, ontvang je een mail van ons met een factuur die je voor je eigen administratie kunt gebruiken of in kunt dienen bij je werkgever.

Betaalt je werkgever jouw deelname en ontvang je liever van ons hiervoor een factuur? Geen probleem, dat kan uiteraard! Mail ons via info@degelukkigeprofessional.nl jouw verzoek en we gaan het regelen.

Nog 1 vraag: stel dat …

 • slechts één oefening tijdens de training een lifechanging inzicht geeft waardoor je het antwoord hebt op de vraag ‘welke baan past bij mij? of ‘waardoor voel ik mij niet gelukkig in mijn werk?’
 • slechts één gesprek met een mededeelnemer je de ogen opent zodat je helder zicht hebt op wat je te doen staat?
 • slechts één techniek de sleutel is naar een andere mindset waardoor je anders in je werk en leven staat?

Wat heb je te verliezen? Slechts 1 dag van je tijd. Maar wel met een grote kans dat je er anders uit komt dan dat je erin ging.

Meld je met 1 klik aan en gun jezelf een geweldige ervaring

 

Gratis kickstarttraining Werkgeluk