Onze garantiebeloftes aan jou

Wat wij jou beloven

Wij vinden het belangrijk dat je het goed hebt bij ons en dat we waar voor ons geld leveren.

Daarom doen we je ook graag onze garantiebeloftes. Beloftes waar wij ons voor meer dan 100% aan committeren.

  • Echte aandacht – We beloven je onze echte en oprechte aandacht. Bij ons mag alles er zijn en zijn we vooral nieuwsgierig naar je verhaal, jouw beleving en innerlijke wereld. Geen oordelen en pasklare adviezen (tenzij je er ons om vraagt) maar een werkelijk luisterend oor.
  • Altijd bereikbaar – Wij zijn er voor je dus je kunt ons op allerlei momenten en makkelijke manieren bereiken. Echt waar? Ja! Onze werkdag houdt niet op om 17.00 uur en zelf zitten we ook vaak in het weekend nog wat te werken. En soms heb je nu juist in de avond of in het weekend even wat hulp nodig. Hoe fijn is het dan als je ons even kunt bellen, een what’s appje kunt sturen of via social media een vraag aan ons voor kunt leggen. Zodra het ook maar even kan, zullen we reageren.
  • Veranderen op de juiste laag – Wij helpen je om vanuit de juiste laag in jezelf verandering en beweging te krijgen. Er zijn namelijk verschillende manieren om naar jouw hulpvraag te kijken; lagen zoals wij dat noemen. We onderzoeken eerst samen jouw hulpvraag en gaan op zoek naar een eventuele vraag achter de vraag. Om dan te bepalen op welke laag we aan de slag gaan. Voorbeelden van lagen zijn aanleren van nieuw gedrag en vaardigheden, ontwikkelen van het contact met de ander, werken aan belemmerende overtuigingen, overlevingsstrategieën en aanleren van helpende strategieën of werken op de laag van je persoonlijkheid en identiteit. Voor iedere vraag en vraagsteller is er wel een passende laag en jij bepaalt op welke laag jij wilt werken!
  • Het 4-ogen-principe – Je krijgt bij ons geen enkele coach maar een team wat jou vooruit helpt! Hoe fijn is het als je jouw situatie vanuit meerdere perspectieven kunt bekijken. Juist dat ene gesprek met die ander kan de ontbrekende sleutel zijn in jouw transformatie.
  • Op jou afgestemd – We bieden je wat jij nodig hebt op het moment dat je het nodig hebt. Dus je krijgt bij ons geen standaardprogramma’s maar persoonlijke aandacht en begeleiding die is afgestemd op jou. We besteden geen onnodige tijd aan onderwerpen die voor jou al bekend zijn of waar je behoefte niet ligt.
  • Eigentijds en vernieuwend – We bieden eigentijdse en vernieuwende programma’s. Dus geen ellenlange begeleidingsprogramma’s waar we elkaar iedere 2 weken een uurtje zien. Het liefst maken we gebruik van alle handige middelen en werkvormen die deze (digitale) tijd met zich meebrengt. Uiteraard wel passend bij jou en zo samengesteld dat ze jou helpen vooruit te komen en je doel te bereiken.
  • Plezier – Met ons samenwerken betekent niet alleen kwaliteit en hard werken maar ook plezier. Het is fijn bij ons. Dat horen we telkens terug van iedereen met wie we mogen werken. We maken lol met je, lachen om onszelf en creëren een prettige sfeer. Omdat we uit ervaring weten dat er dan vervolgens ook op een diepere laag gewerkt kan worden. Een laag waar werkelijke verandering mogelijk is. En eerlijk is braaf, hier zit ook eigen belang bij: wij houden ons werk zelf ook graag leuk en plezierig.

Wil je live met ons kennismaken?

Gratis kickstarttraining Werkgeluk