Wij bestaan 15 jaar en wie jarig is trakteert!
15 traktaties speciaal voor jou

Hoe, wie, wat, waar, waarom, wanneer?

2020 is een heel bijzonder jaar voor ons. Niet alleen vanwege de unieke cijfercombinatie en het schrikkeljaar, maar vooral ook omdat het ons jubileumjaar is. De Gelukkige Professional bestaat 15 jaar. En daar zijn we maar wát trots op! Trots op het 15-jarig bestaan en alles wat we in het afgelopen 1,5 decennium samen met onze klanten in binnen- en buitenland hebben bereikt. Al met al reden genoeg voor een feestjaar, mét traktaties. Want wie jarig is trakteert. En dat maar liefst 15 keer, om je te bedanken! Hieronder delen we alles wat we voor jou in petto hebben. Meld je aan, schrijf je in of claim je cadeau. Let wel: vol=vol en op=op. Wacht dus niet te lang!

15 traktaties speciaal voor jou

Ontbijtsessie DGP

Traktatie 1,2,3

Ontbijtsessies bij ons op kantoor

Onder het mom van ‘je moet tóch eten’ willen wij met onze volgende traktaties het nuttige met het aangename verenigen. Want wij verzorgen 3 ontbijtsessies bij ons thuis (tevens ons kantoor) aan Acacialaan 1a in Goirle. Onder het genot van een glaasje jus, een croissantje, een bakje yoghurt, een eitje en een stevige kop koffie, delen wij onze kennis met je en kun je ons ook jouw prangende vragen stellen.

Wanneer je bij ons kunt aanschuiven:
Ontbijtsessie 1: donderdag 26 maart
van 07.30 tot 09.00 uur
Ontbijtsessie 2: woensdag 27 mei
van 07.30 tot 09.00 uur
Ontbijtsessie 3: donderdag 17 september
van 07.30 tot 09.00 uur

Wil jij wel een beschuitje met ons eten?
Wacht dan niet te lang en meld je aan via dit online formulier! Er past slechts een beperkt aantal personen aan onze ontbijttafel. Dus vol=vol.

Traktatie 4

Goodiebag & € 450 korting bij Villa Trivalent

Een van de dingen waar we ontzettend trots op zijn, is Villa Trivalent; een coachingsweek in het buitenland waarin je samen met ons op jouw persoonlijke ontwikkelreis gaat. Dit jaar gaan we naar Portugal. Je wilt dan natuurlijk druk aantekeningen kunnen maken, maar ook af en toe tot rust komen aan het zwembad, liggend op een badhanddoek en goed ingesmeerd tegen de felle zon.

Omdat er al genoeg dingen zijn die je mee moet nemen, verzorgen wij voor deelnemers van Villa Trivalent dit jaar een goodiebag met onder meer de nodige schrijfwaren, zonnebrand met een stevige factor voor de Portugese zon en een heerlijk zacht strandlaken. Dat scheelt jou een hoop gesjouw. Die ontwikkelreis zelf wordt immers al hard werken genoeg…

Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog een EarlyBird-korting voor je. Want wie zich vóór 1 april 2020 aanmeldt voor Villa Trivalent in Portugal, krijgt ook nog eens 15% korting op deelname; een korting van € 450,-. De kosten voor de coachingsweek bedragen dan dus geen € 2.995,-, maar € 2.545 exclusief btw! En nee, dat is géén grap!

Traktatie 5

Doe de test en ontvangt follow-upadvies

Wat is de grootste traktatie die je kunt krijgen? Lekkers en leuke goodies zijn natuurlijk heerlijk, maar als je het ons vraagt, is het ultieme cadeau ‘kennis’. Want alleen met de juiste informatie steven jij af op meer werkgeluk en een carrière zoals jij die voor ogen hebt.

We nemen in deze lijst met jubileumtraktaties dan ook graag een test in die antwoord geeft op de prangende vraag: ben jij al een Gelukkige Professional? Doe de test hier. Wanneer de resultaten helder zijn, kun jij je inschrijven voor maar liefst 3 keer een gratis follow-upmail met advies op maat. Zo word jij gegarandeerd een Gelukkige of een nóg Gelukkigere Professional.

Traktatie 6, 7, 8

Proost mee tijdens onze traditionele VrijMiBo

Al jaren sluiten wij de werkweek steevast af met een goed glas wijn en een toost. Successen moeten immers gevierd worden, en de week geëvalueerd. Onze VrijMiBo is echt een traditie waar niet aan te tornen valt. En wij nodigen je uit!

Wil jij een keer aansluiten bij onze VrijMiBo? Dat kan nu! Meld je aan via deze link, dan luiden wij binnenkort samen het weekend in. Het is ook meteen een mooi moment om met andere borrelaars te netwerken en jouw hulpvragen aan ons te stellen. Tevens proosten we op jullie successen van de week én die van ons. Tradities zijn er immers om in ere te houden. Na verloop van tijd zetten wij onze ‘coachpet’ af en is er uiteraard ook volop ruimte voor een informeel gesprek. Wij zetten de wijn alvast koud! 

Wanneer proost jij met ons mee?
VrijMiBo 1: vrijdag 17 april
van 16.00 tot 18.00 uur
VrijMiBo 2: vrijdag 11 september
van 16.00 tot 18.00 uur
VrijMiBo 3: vrijdag 9 oktober
van 16.00 tot 18.00 uur

Traktatie 9

Ticket voor het grote DGP-jubileumfeest

Het jaar is nog maar net begonnen en de agenda van 2020 zit alweer aardig vol; LinkedIn-workshops, het Werk & Geluk Event, de Workation, Villa Trivalent… Stuk voor stuk fijne activiteiten, dus je hoort ons niet klagen! Ook niet over het grote jubileumfeest (met een interessante workshop over ontwikkelen, veranderen en in je kracht blijven, een afsluitende netwerkborrel en nog veel meer) dat eraan zit te komen overigens. Geloof ons: je wilt het niet missen! Het wordt een evenement dat voor zowel onze opdrachtgevers als hun medewerkers interessant is om bij te wonen.

Omdat we de smaak van het met traktaties strooien inmiddels goed te pakken hebben, hebben we weer wat moois. We doen namelijk aan iedere deelnemer van onze LinkedIn-workshops, het Werk & Geluk-event, de Workation en Villa Trivalent een gratis ticket voor ons jubileumfeest cadeau! De definitieve datum, tijdstippen en locatie volgen nog. Maar zodra die bekend zijn is het dus vooral een kwestie van handelen; blokken die datum, kennis en inspiratie opdoen en daarna een drankje inschenken maar!

Boek ik ben wie ik ben - Myriam de Roo

Traktatie 10, 11, 12

Het boek ‘Ik ben wie ik ben’

Wanneer je flink trakteert, kan een loterij natuurlijk niet ontbreken. De inzet: het boek ‘Ik ben wie ik ben’, geschreven voor diegenen die aan zichzelf willen werken. Wil jij kans maken op het boek? Doe dan mee aan de loting door je e-mailadres hier achter te laten. Op 12 juli, de dag waarop we écht 15 jaar bestaan, maken we de 3 gelukkige winnaars bekend. Misschien krijg jij dus wel een traktatie in de vorm van een boek thuisgestuurd… Ideaal leesvoer voor de zomerperiode trouwens!

Let wel: door je e-mailadres achter te laten schrijf jij je automatisch in voor onze maandelijkse nieuwsbrief boordevol inspiratie en adviezen. Niet dat dat een straf is, helemaal niet zelfs, maar we moeten het toch even vermelden.

Loopbaanagenda - De Gelukkige Professional

Traktatie 13

Loopbaanagenda 2.0

We willen niet onbescheiden zijn, maar onze Loopbaanagenda 1.0 was best een handige tool voor onze coachees. Omdat stilstand achteruitgang is, blijven we ook onze agenda doorontwikkelen. En dus werken we achter de schermen hard aan de 2.0-versie ervan, waarbij de nadruk nog meer op de werkboek-functie komt te liggen. Wil jij helder en overzichtelijk krijgen wat je wil, zonder mitsen en maren? Wil jij hardop leren uitspreken wat jouw doelen zijn? En wil je structuur aan kunnen brengen in jouw ideeën, gekregen tips en adviezen en daadwerkelijk je loopbaandoel ook bereiken? Dan is dit hét werkboek, en tevens dé agenda, voor jou.

Het blijft weggeven geblazen hier. Dus wij weten het goed gemaakt: alle bezoekers van ons grote jubileumfeest in november ontvangen bij vertrek onze loopbaanagenda 2.0. Als dank, maar ook op weg naar verdere vooruitgang in jouw loopbaan. Zorg dus dat je erbij bent in november. Voor het feest, maar óók voor die agenda!

Meer informatie over het programma van en de tickets voor het grote DGP-jubileumfeest komt snel beschikbaar. We keep you posted!

Traktatie 14

Workshop ‘Een leven lang ontwikkelen’

Als je 15 jaar aan kennis vergaard hebt, zou het zonde zijn om die niet te delen. Dat doen we natuurlijk al via verschillende wegen. Maar ter ere van ons jubileum verzorgen we nu eenmalig een in-house workshop bij onze opdrachtgevers, bedoeld voor leidinggevenden. Wij komen dus kosteloos bij jou op locatie en delen onze ervaringen en tips, als dank voor jouw loyaliteit en vertrouwen.

Met de workshop ‘Een leven lang ontwikkelen’ behandelen we de manier waarop je met je medewerkers het gesprek over hun ontwikkeling aangaat. Want hoe stimuleer je dat; levenslange ontwikkeling? De 4 uur durende workshop is bedoeld voor leidinggevenden en hr-professionals; voor minimaal 3 en maximaal 12 deelnemers. Interesse? Laat het ons weten!

Traktatie 15

Zoete kaart

Wat hoort er bij een goed feestje?! Juist ja; zoetigheid! Maar omdat het jaar nog maar net begonnen is en we jouw goede voornemens niet meteen al willen saboteren, gaan we voor de gulden middenweg. En dus krijgen onze opdrachtgevers een verantwoord cadeautje overhandigd; een versgebakken en ambachtelijke ‘zoete kaart’. Wanneer dan, horen we je denken. Dat zal ergens vanaf maart zijn, maar laat je vooral verrassen. Sommige dingen heb je nu eenmaal niet in hand. Genieten zeg, zo’n jubileum!

Inspiratie en adviezen in je mailbox? En meer info over onze traktaties ontvangen?

Gratis kickstarttraining Werkgeluk