Meld je aan en krijg gratis loopbaanadvies!

WEEK VAN DE LOOPBAAN – JOUW KANS OM JE LOOPBAAN (OF DIE VAN JE MEDEWERKERS) EEN BOOST TE GEVEN!

Tijdens de Week van de Loopbaan 2021 – van 13 t/m 17 september – hebben werkenden,  werkzoekenden én werkgevers de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Als partner van branchevereniging Noloc willen we hiermee aandacht geven aan het belang van Leven Lang Ontwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

GRATIS ADVIES

In de week van 13 tot en met 17 september zijn er verschillende momenten waarop je gratis kennis kunt maken met loopbaanadvies en ontdekken wat een goed gesprek over jou en je loopbaan kan betekenen. Uit ervaring weten we dat soms 1 Goed Gesprek al wonderen kan doen.

Dus check hieronder of er iets van jouw gading bij zit en meld je aan. Je bent van harte welkom!

PROGRAMMA

Mastermind Werkgeluk

In deze online sessie via Zoom leer je in het eerste deel de 9 elementen die jouw werkgeluk bepalen en kun je ons alle vragen stellen rondom jouw loopbaan en ontwikkeling. Samen met andere professionals wissel je ideeën uit, haal je inspiratie en vooral antwoord op je vragen!

Wanneer?

  • Dinsdag 14 september van 9 tot 10.30 uur
  • Donderdag 16 september van 10.30 tot 12 uur


Werklunch Ik & Mijn Loopbaan

Schuif bij ons aan tafel, geniet in een klein, select gezelschap van maximaal 4 personen van een lekkere en gezonde lunch, ontmoet ons persoonlijk en krijg individuele coaching op jouw persoonlijke loopbaanvragen. Dat broodje of soepje heeft nog nooit zo lekker gesmaakt!

Wanneer?

  • Woensdag 15 september van 12 uur tot 14 uur hier in onze coachruimte in Goirle

 

Loopbaanspreekuur (voor HR & leidinggevenden)

Als begeleider van je medewerkers kom je soms voor vragen te staan waar je niet direct een antwoord op hebt. Of wil je graag even met een ervaren coach sparren over de best te bewandelen weg. Welke ontwikkelvraag je ook hebt over je medewerkers, je bent van harte welkom om ‘m te stellen op ons spreekuur. In korte telefonische gesprekken van 10 minuten helpen we je zeker en ook graag op weg.

Wanneer?

  • Maandag 13 september van 11 tot 12 uur
  • Donderdag 16 september van 9 tot 10 uur

 

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Meld je dan heel gemakkelijk aan door ons een mail te sturen met daarin jouw programma-keuze. Je ontvangt dan van ons snel een bevestiging en alle praktische details.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten en een boost te geven in jouw werkgeluk (of dat van je medewerkers) dus tot dan!

 

 

Gratis kickstarttraining Werkgeluk