Werk in een andere omgeving aan jezelf en jouw persoonlijke doelen
loopbaan | ondernemerschap | lifecoaching


Het idee van onze workation
Even weg van huis en twee dagen lang concreet werken aan jezelf, je business of je loopbaan. Onder onze ervaren begeleiding.

Omdat…

 • het slim en goed is om soms echt even tijd te maken om met jezelf, je loopbaan of ondernemerschap aan de slag te gaan
 • en je daar door de drukte en de waan van alle dag vaak niet aan toe komt
 • terwijl je weet dat je een doorbraak nodig hebt om nu echt naar the next level door te stappen
 • om zo dichter bij je dromen te komen

Want stel je eens voor dat je na de workation van 2 dagen:

 • je doel (nog) helder(der) voor ogen hebt
 • weet wat je tegenhoudt om dit te bereiken
 • aan die blokkades gewerkt hebt en ze minstens een stuk kleiner gemaakt hebt of zelfs helemaal weggewerkt hebt
 • precies weet wat je nu te doen staat om jouw gedroomde resultaten te gaan halen

Kortom: zakelijk groeien door persoonlijk te groeien!

Workation De Gelukkige Professional

Workation programma

We ontvangen je graag op jouw dag van aankomst om 12 uur op onze locatie. We zorgen dat er een heerlijke lunch voor je klaar staat en al lunchend maken we verder kennis, praten we bij en maken we vast een start met de hulpvraag die je hebt.

Ter voorbereiding op jouw workation krijg je van ons huiswerkopdrachten zodat we goed van start kunnen en effectief te werk gaan.

Na de lunch gaan we volop aan het werk en staat er ergens in de loop van de middag een korte wandeling op het programma. Het is namelijk altijd goed om, naast de geest, ook het lichaam aan het werk te zetten. Al wandelend praten we door over de inzichten en uitkomsten van de middag.

Met frisse wangen en hoofd kijken we tijdens een lekker aperitief terug op de dag en nemen een doorkijkje naar de dag van morgen om ons daarna langzaam klaar te gaan maken voor ons gezamenlijke diner.

Na het diner nemen we afscheid van elkaar en spreken we af hoe laat we de dag erna weer aan het werk gaan.

De volgende dag na het ontbijt gaan we door waar we de dag ervoor gebleven zijn en werken we een hele dag goed door zodat we flinke meters maken. Ons doel is namelijk dat je na afloop van de workation met nieuwe inzichten en vervolgacties richting huis gaat.

Uiteraard zorgen we ook deze dag voor een lekkere lunch. Als het weer het toelaat, combineren we die lunch met een wandeling en picknicken we buiten. Aan het einde van de middag zetten we de puntjes op de ‘i’ en sluiten we de dag af. Daarna nemen we je weer lekker mee uit eten waarna je de reis naar huis aanvaardt. Mocht je liever nog een nacht willen blijven, dan kan dat natuurlijk ook.

We hebben de term ‘workation’ niet voor niets gekozen. Het programma zit zo in elkaar dat er ook gelegenheid is om te werken. Je komt namelijk pas in de middag rond lunchtijd aan. Dus alle tijd om ’s ochtends nog wat zaken van je werk beet te pakken. Of misschien kies je er voor om de dag ervoor ’s avonds al naar je hotel te reizen om de hele ochtend erna in alle rust te werken. Aan jou de keuze!

Lees hier de ervaringen van deelneemster Priscilla

Datum eerstvolgende workation

Donderdag 14 tot en met 17 november 2019.

Je kiest zelf je dag van aankomst: donderdag, vrijdag of zaterdag.

Workation locatie

We werken op een mooi locatie in de Eifel. De Eifel ligt op 2 tot 3 uur afstand van Tilburg dus heel goed bereisbaar. Het is een prachtige omgeving die voor rust en ruimte zorgt en die we dan ook graag gebruiken om jou in de juiste stemming te brengen.

 

Investering van de workation

De workation vraagt een investering van € 795,- exclusief BTW en exclusief je hotelovernachting en de reis naar je hotel.

Dit bedrag is inclusief:

 • 2 dagen individuele coaching
 • 2 lunches en diners
 • Uiteraard koffie, thee en versnaperingen zoveel als je wil
 • Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen er ook groepsgewijze elementen in het programma opgenomen worden

Ga je met ons mee op workation of heb je nog een vraag?

Tijdens de Workaction kon ik nadenken over wat ik doe, wat ik wil doen en het gat daar tussenin. Samen met Julius en Myriam ging ik aan de slag en keerde ik mezelf binnenstebuiten om er zo achter te komen waar ik écht energie van krijg en met succes! Ik weet nu wat ik leuk vind en waar mijn krachten liggen en ik heb mijn dagelijkse werkzaamheden hierop aangepast. Kortom, dankzij de workaction ben ik echt weer een gelukkige professional!

– Priscilla Wagensveld
  Eigenaresse full service communicatiebureau Strooploos

Gratis kickstarttraining Werkgeluk