Over Myriam

In tegendeel: ik wilde kapster of laborante worden. Maar ja, met een gevoelige huid en een 2 voor scheikunde waren die loopbaanrichtingen al snel van de baan.

Inmiddels bestaat mijn bedrijf al bijna 15 jaar en heeft Trivalent zich goed ontwikkeld. Ik zelf ben inmiddels ook niet meer dezelfde Myriam die destijds de Kamer van Koophandel binnenliep en aan de slag ging als zelfstandig ondernemer. Zo zou ik mezelf toen ook helemaal niet genoemd hebben. Voor mij was voor mezelf beginnen vooral een vorm waardoor ik kon doen wat ik wilde doen: werken wanneer ik dat wilde en het werk doen wat ik op dat moment wilde doen. En zo geschiedde…

Inmiddels voel ik mij een echte ondernemer en bouw ik al jaren aan mijn bedrijf. En werk ik ondertussen ook gestaag door aan mezelf. Ik wil namelijk steeds beter worden in mijn vak én mijn ondernemerschap.

Iets waar ik erg enthousiast van word en wat een belangrijke drijfveer voor me is, is mensen in beweging te krijgen. Ik ben er ook goed in (al zeg ik het zelf :-)) en ik krijg dit vaak terug van onze klanten. Ben er dan ook hartstikke trots op dat meer dan 80% van alle mensen die we begeleiden op de een of andere manier veranderen. Dus in beweging komen.

Naast mijn drive om jou in beweging te brengen, krijg je als je met mij werkt ook mijn enthousiasme en betrokkenheid erbij. Oh ja, laten we niet vergeten dat ik ook goed weet hoe ik jou liefdevol en met humor kan confronteren met jouw inconsistenties en rariteiten. Allemaal bedoeld om jou vooruit te helpen. En in mijn optiek help ik jou door er voor je te zijn, een luisterend oor te bieden maar ook door je in je eigen spiegel te laten kijken, ook als het in eerste instantie misschien niet zo leuk is wat je daar ziet.

Gratis e-book 'De 10 geheimen van een Gelukkige Professional'