Maak werk van jouw gezondheid en welzijn

Haal het maximale uit jouw gezondheid door te werken aan je slaap, je ademhaling en jouw fysiek natuurlijk zelfherstellend vermogen.

Werkgeluk betekent niet alleen werk doen waar je blij van wordt en werken aan mentale en emotionele blokkades en belemmerende patronen. Maar ook werken aan een aantal basale elementen die er voor zorgen dat je als mens fit en vitaal aan het werk kunt blijven.

Adem- en slaapcoach Dennis van Straalen weet daar alles van en dat is de reden dat we graag met hem samenwerken. Als het passend is bij jouw hulpvraag, dan kan een coachgesprek met Dennis onderdeel uitmaken van jouw Werkgeluk & Meer programma.

Maar het kan ook zijn dat er meer nodig is of dat jouw hulpvraag zich vooral concentreert op jouw vitaliteit en fitheid. Dan bieden we je graag de mogelijkheid om met Dennis langer samen te werken.

In 3 maanden beter slapen

Wist je dat een goede nachtrust niet alleen essentieel is voor je algehele gezondheid, maar ook voor je prestaties op het werk? Uit gegevens van Arboned blijkt dat maar liefst 36% van het ziekteverzuim gerelateerd is aan slaapproblemen en dat maar liefst 51% van Nederland slecht slaapt.. Dit heeft niet alleen invloed op individuele werknemers, maar ook op de productiviteit en efficiëntie van hele teams. Na 1 nacht slecht slapen ben je de dag erna zo’n 40% minder productief.

Het bevorderen van betere slaapgewoonten heeft talloze voordelen, zowel voor werknemers als voor werkgevers. Werknemers die goed uitgerust zijn, zijn productiever, creatiever en hebben een betere focus en concentratie op het werk. Dit kan leiden tot een verbeterde werksfeer, minder fouten en een hogere tevredenheid onder werknemers.

@Dennis

  1. heb je ook vergelijkbare programma’s rondom ademhaling of massage? If so, wil je me dan hiervoor ook tekst aan leveren?
  2. Of combineer je dit in het 3 maanden slaap programma? Wil je dan bovenstaande tekst aanvullen/aanpasssen met passende info hierover?
  3. Kun je laten weten waar het programma precies uit bestaat? Bijvoorbeeld wat je me gisteren vertelde: 3 gesprekken van X tijd, een slaapdagboek, video’s als voorbereidende opdrachten etc.
  4. Kun je een paar mooie, inspirerende, inzichtgevende resultaten vertellen? Bijvoorbeeld wat je vertelde over een van je coachees die van rapportcijfer 2 naar een 8 was gegaan in zoveel weken tijd.
  5. Wat zijn de kosten van de coaching/verschillende coachprogramma’s?
  6. En hoe kunnen mensen zich aanmelden? Wat heb je daarover afgesproken met Julius? Via onze website om ze daarna naar jou door te verwijzen?

image

Over Dennis zelf

Zelf liep ik in mijn 46e levensjaar tegen een onzichtbare muur op in mijn werk en heb ik het besluit genomen om een weg in te slaan waarin ik iets ging doen waar ik gelukkig van zou worden en waar ik zingeving uit kon gaan halen.
Na het volgen van verschillende opleidingen bij gerenommeerde opleiders als Sonnevelt en MYOS heb ik de stap gewaagd om mijn eigen coachingspraktijk op te starten.
Goedlachs en altijd positief is wie ik ben en als je mij dan ook nog met een klein zonnetje of in de vrieskou ergens op een berg zet dan ben ik dolgelukkig.

Gratis kickstarttraining Werkgeluk