Ontdek jezelf en vind je droombaan!

Doe de check!

Welke blinde vlekken heb jij als het om jezelf en je werk gaat? Ontdek ze hieronder en lees wat je er aan kunt doen.

image

Velen van ons zijn op zoek naar een leven met meer plezier, innerlijke rust, zelfbewustzijn en persoonlijk succes. Naar werk wat ons vervuld en onze talenten en passies volledig benut. Maar ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch? Want ergens naar verlangen is 1 ding, het bereiken ervan is niet 1 2 3 gedaan. Maar niet onmogelijk! Door je eigen innerlijk door en door te kennen, te werken aan je schaduwkanten, je talenten en passies te ontdekken en te vertalen naar je droombaan en deze vervolgens te bemachtigen.

Ontdek jezelf en je droombaan tijdens onze Werk & Geluk Workshop

In de Werk & Geluk Workshop ga je 2,5 uur lang met jezelf aan de slag, krijg je zicht op je talenten en ontdek je hoe ver jij van je droombaan af staat. Je gaat naar huis met een heus actieplan zodat je direct aan de slag kunt met het worden van een Gelukkige Professional.

Lees meer over de workshop

Herken jij jezelf?

Zijn wie je in essentie bent

 • Ik vind het lastig om mijn leven de kant uit te sturen die ik graag wil
 • Ik voel me afhankelijk van mijn omgeving
 • Ik heb het gevoel dat er meer in me zit dan wat er nu uitkomt
 • het lijkt wel alsof ik nog niet helemaal in mijn kracht sta; alsof me nog iets weerhoudt
 • ik weet precies wat ik wil maar weet niet goed hoe ik daar kan komen; er ontbreekt nog iets

Lees meer over authentiek en autonoom zijn

Je passie en koers bepalen

 • Ik weet niet goed wat mijn talenten en passies zijn
 • Ik ben me onvoldoende bewust van mijn valkuilen
 • Ik zou wel willen ontdekken welk werk nu écht bij mij past
 • Er ontbreekt een plan om goed en bewust aan mijn loopbaan te werken
 • Ik zou wel wat anders willen maar weet niet goed wat

Lees verder over jouw loopbaanoriëntatie

Je droombaan vinden

 • Ik vraag me af of ik wel arbeidsmarktfit en toekomstproof ben
 • Ik weet niet goed hoe ik slim en effectief moet solliciteren
 • Het lukt me niet om goede baankansen voor mezelf te creëren.
 • Ik weet eigenlijk ook helemaal niet wat ik wil
 • Ik ben slecht in mijn personal branding

Lees meer over arbeidsmarktbewerking

Uitgedaagd worden om na te denken over wie je werkelijk bent. Hoe spannend en mooi is dat?

Benieuwd hoe we je kunnen helpen
een Gelukkige Professional te blijven of te worden?

Klik dan hier voor onze programma’s

Kopje koffie of contact?