Ben jij een Gelukkige Professional?
Doe de test!

In 5 minuten antwoord op de vraag: Ben jij een Gelukkige Professional?

We hebben allerlei stellingen voor je klaarstaan. Beantwoord ze met één van de volgende antwoordmogelijkheden: helemaal oneens – oneens – eens – helemaal eens en krijg na afloop van de test antwoord op de brandende vraag ‘Ben ik een Gelukkige Professional of niet?’.

Klik hier en doe de check.

Nadat je de check hebt ingevuld, download je de antwoorden en lees je hieronder wat dit betekent.

De uitslag

Groen 60 tot 80 punten – Keep up the good work!

Wow, dat ziet er goed uit. Het lijkt erop dat je lekker in je vel zit, jezelf en je patronen goed kent en weet hoe met ze te dealen. Én dat je werk doet wat je vervult. Dat klinkt in onze oren als een echte Gelukkige Professional. Geniet van dit besefmoment en ga met een grote glimlach de rest van je dag in.

Oranje 40 tot 60 punten - Werk aan de winkel…

Hopelijk ben je met het invullen van de vragen zelf ook tot het besef gekomen dat het niet slecht gaat maar dat er ook nog wat werk aan de winkel is. Het lijkt er namelijk op dat je nu niet door het leven gaat als een volledig Gelukkige Professional. Geen probleem uiteraard want het goede nieuws is dat je zelf veel invloed kunt uitoefenen op jezelf en je werk. Heb je al een idee waar bij jou de schoen wringt? In jezelf of in je werk? Hoe dan ook: kom in actie en krik jouw score op!

Rood 20 tot 40 punten - Opgelet – danger zone!


Met deze score gaan alle seinen op rood en is actie dringend geboden. Want dit gunnen we je niet. Het leven is te kort om jezelf in de weg te zitten, zowel privé als in werk. Toch? Wees gerust: er is licht aan de tunnel omdat het werken aan jezelf en je werkgeluk geen rocketscience vraagt. Je moet alleen weten waar te beginnen en wat te doen. Ons advies: vraag hieronder onze verdiepingsmail met adviezen aan. Of kom anders een vrijblijvend een kopje koffie drinken.

Gratis advies op maat

Wil jij een Gelukkige Professional (groen) blijven? De stap van een medium Gelukkige Professional (oranje) naar een Gelukkige Professional zetten? Of juist van een Ongelukkige Professional (rood) transformeren naar een Gelukkige Professional? Wat je uitslag ook is; wij helpen je met een gratis coachsessie passende, concrete adviezen. Om de situatie zo te houden of juist te veranderen. Interesse? Meld je dan hieronder aan.

Aanmelden gratis coach sessie op maat

Gratis kickstarttraining Werkgeluk