To reflect or not to reflect

Het einde van het jaar nadert. Traditiegetrouw een moment van reflectie. Terugkijken en vooruitkijken.

Eerlijk gezegd doen we hier bij De Gelukkige Professional het hele jaar niets anders; Myriam wordt wel eens Miss Reflection genoemd.

Maar goed, ook hier zorgt de decembermaand voor extra momenten waarop we stil staan. Stil staan bij wat er geweest is dit jaar. Welke wensen we hebben kunnen verwezenlijken. Welke dromen er nog niet zijn uitgekomen. Wat er aan indrukwekkende (positieve en negatieve) ervaringen op ons pad is gekomen en wat ons dat gebracht heeft. Of waar we nog zoekende zijn in wat de bedoeling van het een of het ander was …

En kijken we vooruit: wat worden de plannen voor 2022? Wat mag er ten opzichte van 2021 meer en wat mag er minder? En wie of wat hebben we nodig om dat te realiseren.

Omdat we erg geloven in reflecteren, stilstaan, terugkijken én vooruitkijken en dat graag bij anderen stimuleren, hebben we speciaal voor jou een handig hulpmiddel gemaakt om wat structuur aan te brengen in jouw eigen reflecties.

Download ’t via de knop hieronder, druk op de printknop, ga er eens rustig voor zitten en zet je reflectiemodus aan. Geheid dat het je goed zal doen en je met een gerust gevoel naar het einde van het jaar toe wandelt.

Terugkijken en vooruitkijken

Gratis kickstarttraining Werkgeluk