Ik heb het weer!

Velen van jullie hebben de afgelopen weken kunnen lezen dat ik wat geworsteld heb. Zoals ik al schreef, heb ik daar fijne reacties op gehad en toffe gesprekken over gevoerd.

Vaak heb ik de afgelopen weken de vraag gekregen ‘hoe is het met je?’. Grappig om te merken dat dan, voor ik antwoord gaf, meestal mijn primaire gedachte was ‘zou hij/zij mijn nieuwsbrief gelezen hebben?’.

Want inmiddels heb echt weer de weg naar boven gevonden, zit ik weer in mijn kracht en heb ik mijn focus helder. Dus op de vraag ‘hoe is het met je?’ volgt op dit moment automatisch het antwoord ‘goed!’.

Beetje raar wel dan om vol enthousiasme ‘goed’ te roepen als die ander met mijn worstel-verhaal in gedachte contact met me maakt.

Wil in welk contact dan ook puur en oprecht zijn. Dus hoorde ik mezelf de afgelopen weken dus ook vaak vragen ‘heb je mijn nieuwsbrief gelezen?’ 🙂

Enfin…

Zoals ik als schreef: ik heb het weer!

Het lijkt wel alsof ik wakker ben geworden. Alsof ik een lange tijd heb liggen slapen en ineens de weg naar mijn verlangen helder voor me zie.

Het bijzondere is dat die weg eigenlijk helemaal niet nieuw is en dat alles wat ik nodig heb om op weg te gaan al in mijzelf (en in mijn computer :-)) zit.

Weet echt niet waar ik het afgelopen jaar mee bezig ben geweest, daar kan ik me nog wel heel erg over verbazen. Maar lang sta ik daar maar niet bij stil en geniet vooral van het feit dat ik ‘het’ weer heb. En in de vooruitstand sta.

De grootste verandering is daardoor dat ik vooral bezig ben met AAN mijn bedrijf te werken in plaats van IN mijn bedrijf. Huh, zul je nu misschien denken? Daar was je toch al mee bezig en je doet toch al zoveel op dat stuk?

Ja en nee. Ja omdat ik altijd wel erop gericht ben nieuwe dingen te ontwikkelen en mijn bedrijf in de etalage te zetten. Maar nee, dat is eigenlijk de afgelopen periode onvoldoende gericht gebeurt. En dat is zonde.

Dus vandaar dat je nu iedere week van mij een nieuwsbrief krijgt en dat ik veel content met je ga delen.

Die hernieuwde innerlijke kracht brengt ook al gelijk resultaat. De aanmeldingen voor ons loopbaanevent lopen sinds deze week ook lekker binnen en er liggen weer een paar nieuwe coachopdrachten te wachten. Hoe fijn is dat?!

Overigens heeft mijn onverzadigbare karakterstructuur voor nu stuivertje gewisseld heeft met mijn afstandelijke karakterstructuur waarvan een belangrijk kenmerk is dat die structuur een winnaarsmentaliteit heeft, een harde werker is en van de actie is.

Hoppa!

Deze kant van mij heeft ook zo zijn randjes (kijk maar naar de naam alleen al) maar voor nu zet ik vooral in op de kwaliteiten die deze structuur met zich mee brengt.

Ken jij je karakterstructuren trouwens al? En wat dus jouw kwaliteiten en valkuilen zijn?

Ik vind het een wereldse manier om naar jezelf, je eigen oorsprong en je kwaliteiten en valkuilen te kijken.

Lees snel verder om jouw karakterstructuur te ontdekken!

Ik wens je een fijn karaktervol weekend toe.

Gratis kickstarttraining Werkgeluk