Heb jij je eigen groep cheerleaders al?

Laatst werd ik via een van onze coachees op dit filmpje gewezen.

Prachtig om te zien wat voor invloed je omgeving op jou en je prestaties heeft. Ik geloof hier zelf enorm in.

Maak het als ambitieuze ondernemer zelf ook mee. Dat ik bepaalde dromen en idealen heb over mijn bedrijf en dat niet iedereen daar enthousiast en vol vertrouwen op reageert. Gelukkig het merendeel wel want – eerlijk is braaf – ik ben wel gevoelig voor externe invloeden.

Terug naar de chearleaders: ik trek graag de lijn door naar je eigen innerlijke wereld en de gesprekken die je daar met jezelf voert over dromen en doelen. En het effect daarvan op je prestaties. De kans is groot dat je geen clubje vrolijke, powergevende cheerleaders van binnen ervaart maar veeleer een groepje zeurende criticasters.

Toch?

Aanmoedigen of ontmoedigen. Daar gaat het dus om. Natuurlijk zijn de uitkomsten van het een of het ander geen hogere wiskunde. Toch maakt een filmpje als dit kort en krachtig duidelijk wat je te doen hebt.

Dus: omring je met je eigen groepje cheerleaders die je aansporen, je aanmoedigen en geloven dat je meer uit jezelf kunt halen dan je denkt. En ga aan de slag om je innerlijke criticasters om te buigen zodat je alles in en om je heen in stelling brengt om jou naar grotere hoogtes te brengen!

Gratis kickstarttraining Werkgeluk