Boek Ik ben wie ik ben

We leven ons leven en zijn daar over het algemeen best tevreden over. Dit is immers hoe we het gewend zijn en we het zelf min of meer hebben vormgegeven, bewust en onbewust.

Maar er kan zich iets in je leven aandienen waardoor je je ineens erg bewust wordt van wie en wat je bent. Dan kunnen vragen naar boven komen als “Ben ik echt wie ik ben en zo niet, wie ben ik dan echt?”, “Wie ben ik in essentie en hoe kom ik dichter bij mezelf?” of “Waarom doe ik wat ik doe?”

Het boek ‘Ik ben wie ik ben’ neemt je mee op ontdekkingsreis naar jouw binnenste en laat je aan de hand van verschillende theorieën, praktijkvoorbeelden en oefeningen ontdekken wie je bent en waar jouw oorsprong ligt die maakt dat je bent wie je bent.

Mocht je al lezende ontdekken dat je soms verder van je eigen kern af staat dan je lief is, dan leer je in dit boek ook hoe je stappen kunt zetten om hier, als je dat wilt, verandering in te brengen. Om zo dichter bij jezelf te komen.

Dit boek is bestemd voor iedereen die:

  • Zich weleens afvraagt: wie ben ik nu echt?
  • Wil weten waarom hij doet zoals ie doet
  • Meer wil weten over zijn of haar eigen binnenste
  • Klaar is voor een innerlijke verandering
  • Zich wel eens onbegrepen voelt of in conflicten terecht komt
  • Blinde vlekken wil ontdekken over zichzelf
  • Nog meer wil halen uit zichzelf of het leven
  • Praktische handreikingen zoekt om te veranderen

Kortom, een boek voor iedereen die aan zichzelf wil werken!

 

Fijn dat jouw boek me weer bewust maakt weer bewust te kijken naar waar ik naar verlang en hoe ik dat saboteer. Gaaf om te weten dat alle antwoorden in jezelf zitten. Dank!!

Jolanda, tekstschrijver

Eerst nog wat meer weten?

Bekijk dan hieronder de inhoudsopgave door de foto te klikken en ontdek waar de 4 hoofdstukken in dit boek over gaan.

Je kunt ook de inleiding lezen en zo alvast wat achtergrondinfo krijgen over de onderwerpen van het boek. En je krijgt natuurlijk ook zo alvast een gevoel bij de schrijfstijl. Klik op de foto en ontdek.

En? Spreekt het je aan? Benieuwd wat er aan je zelf te ontdekken valt?

Ja, ik wil het boek graag bestellen

Het boek triggert me. Wie ben ik echt? Wat kan ik nog meer van en over mezelf leren? Kan ik nog groeien? Vast wel. Ik ben er klaar voor en ga aan de slag. Dank je wel voor je boek.

Marjan, manager

Ik ben sinds 2014 zelfstandig ondernemer. Een hele verandering in mijn leven, maar wel een zeer aangename. Ik roep regelmatig dat ik in de afgelopen jaren meer geleerd heb dan in al die jaren in loondienst. Je leert vooral jezelf beter kennen. En daar was het boek ‘Ik ben wie ik ben’ een perfecte aanvulling op. Vooral de psychologie achter ons menselijke gedrag sprak mij in het boek erg aan. Wat voor type ben ik, welke persoonlijkheden zijn er nog meer, waarom doen we zoals we doen en wat voor effect heeft dat op anderen. Na het lezen van dit boek kun je jezelf verder ontwikkelen en de beste versie van jezelf maken.

Trees Nulden, coach
Gratis kickstarttraining Werkgeluk