Ontdek hier de 70 manieren om naar werk of opdrachten te komen!

Kom voor eens en voor altijd in beweging en maak werk van je werk!

Download hier het e-book!

 

De Gelukkige Professional

3 Redenen om dit e-book te lezen

  1. Goed gejat is beter dan slecht verzonnen: in dit e-book lees je wat de deelnemers aan onze Loopbaanevents aan inspiratie en ideeën hebben opgedaan om werk te maken van nieuw werk. Wel net zo handig om van hen te leren in plaats van het wiel zelf uit te vinden. Toch?!
  2. Weten waar je naar toe wilt, is één. Maar de weg er naar toe weten, is weer iets heel anders. Vaak horen we aan onze coachtafel de uitspraak: ‘ik wil wel maar ik weet niet hoe ik het moet doen. Het is allemaal zo veel’. In dit e-book vind je een handig stappenplan waarmee je gestructureerd werk kunt maken van nieuw werk.
  3. In dit e-book geen vage hoog-over uitspraken waarmee je nog niet weet wat je kunt doen maar concrete tips en adviezen waarmee jij direct je eigen actieplan mee kunt samenstellen.
Download hier het e-book!

Maak werk van je nieuwe werk!

Ben je op zoek naar een andere baan bij een werkgever? Bepaal dan je eigen actieplan aan de hand van onze 5 stappenmethodiek wat jouw eerstvolgende stappen gaan worden om dichter in de buurt van die droombaan te komen!

Ben je een zzp’er en vraag je je af hoe je van je business een succes kunt maken? Ook dan biedt dit e-book je inspiratie en adviezen. Je treft er maar liefst 90 (!) manieren om van je business een succes te maken.

Dus download het e-book en kom in actie!

Download hier het e-book!
Julius en Myriam de Roo - De Gelukkige Professional

De Gelukkige Professional - Wie zijn wij?

Wij zijn Myriam en Julius de Roo van De Gelukkige Professional. We hebben al vele honderden mensen begeleid die op een kruispunt in hun loopbaan staan. Zoals je misschien al op onze website hebt kunnen lezen, komt 83% van de mensen die wij begeleiden in beweging en veranderen ze. Ongeacht hun doel!

Dat is wat wij jou ook gunnen. Want zonder beweging geen verandering en dus geen resultaat. Nieuwsgierige vraag: wat weerhoudt jou nu echt om in beweging te komen?

Download hier het e-book!
Gratis kickstarttraining Werkgeluk