Jezelf ontmoeten, blokkades opruimen en nieuwe keuzes maken!

In 1 week intensief en krachtig gecoacht worden op jouw essentie

Coaching buitenland intensief
  • Een uniek programma waarin je intensief op jouw persoonlijke ontwikkelreis gaat
  • Een bijzondere ervaring die nog jaren doorwerkt
  • Ontdek je verlangen en krijg er een duidelijk en zeer helder beeld van
  • Schud je maskers van je af en maak contact met wie je in essentie bent
  • Ontdek je helpende en belemmerende patronen, overtuigingen en gedrag
  • Maak je los van je oude ik
  • Verbind je met je echte, authentieke ik zodat je het beste uit jezelf gaat halen.
  • Bereik je doel, leef je verlangen en ga op weg naar een succesvol en gelukkig leven
  • Je werkt in een kleine, hechte groep van maximaal 12 deelnemers

Benieuwd of dit programma bij jouw situatie past?

Hoe ziet het programma eruit?

Individuele coaching

Tijdens een 1-op-1 coachsessie bereid je je voor op je coachweek en ontdek je hoe je karakterstructuur in elkaar zit en wat daar de schaden en de schatten van zijn. Je snapt in 1 keer waarom je bent zoals je bent. En hoe jou dat helpt in je dagelijkse leven en hoe je dat soms ook in de weg zit. Daarnaast staan we uitvoerig stil bij jouw hulpvraag en verkennen we waar je aan wil werken tijdens de Villa Trivalent-week.

Coachweek in Italië

Je gaat letterlijk op reis doordat we je meenemen voor een intensieve en prachtige coachweek in Italië. Hierdoor ontstaat een geweldige ervaring die je nog niet eerder meegemaakt hebt. Een die nog een hele lange tijd doorwerkt én je direct na thuiskomst in staat stelt om de dingen anders te gaan doen zodat jij het beste uit jezelf naar boven haalt!

Villa Trivalent terugkombijeenkomst

Samen met de andere Villa Trivalent-deelnemers kijk je aan het einde van dit programma terug op het proces wat je doorlopen hebt, sta je stil bij waar je nu staat en zet je de laatste punten op de spreekwoordelijke ‘i’. Tijd om je eigen autonome en authentieke leven te gaan leiden. Met de kracht van de groep altijd in je nabijheid.

Individuele coaching

Eenmaal weer in Nederland hebben we ongeveer 4 weken later samen een individueel coachgesprek. Omdat we het belangrijk vinden om je te coachen op eventuele zaken waar je in je dagdagelijkse zaken nog tegen aan loopt. In een gesprek van 1,5 uur staan we stil bij je ervaringen na de Villa Trivalent week en helpen we je jouw veranderproces nog verder te borgen.

24/7 emailcoaching

We zetten graag al onze deuren voor je open zodat je op allerlei verschillende manieren ons kunt bereiken met jouw vragen en verhalen over jouw persoonlijke ontwikkeling, worsteling, vragen én successen.

Boek 'Ik ben wie ik ben'

Ter voorbereiding op jouw coachweek krijg je van ons het boek ‘Ik ben wie ik ben’. Tijdens de coachweek wordt onder andere gewerkt met de theorieën die in dit boek vermeld staan. Het is een laagdrempelige manier om alvast eens in je eigen spiegel te kijken om tijdens de coachweek verder de diepte in te gaan. Na afloop is het boek een handig naslagwerk én inspiratiebron met meer dan 80 pagina’s veranderopdrachten.

Wij zijn je coaches tijdens Villa Trivalent

Myriam de Roo

Julius de Roo

Iet Mans

logo
"Ik kan nu meer loslaten dan ooit tevoren."
logo
"Ik gun dit iedereen! Wat is dit mooi, bijzonder en waardevol!"
logo
"Er is veel veranderd sinds Villa Trivalent. Het heeft veel impact gehad."

Ja, ik wil een succesvoller leven!

Kopje koffie of contact?