Carrièrekeuze: welke baan past bij mij?

Gedegen jezelf onderzoeken en je volgende loopbaanstap bepalen

Carrièrekeuze - loopbaan begeleider - loopbaanadvies - welke baan past bij mij
  • Een compleet en volwaardig programma wanneer je grondig jezelf en je eigen loopbaan onder de loep wil nemen. Je bepaalt je carrièrekeuze en zo ook hoe jouw loopbaantoekomst er uit gaat zien.
  • Ontdek samen met een loopbaanbegeleider wie je bent, wat je talenten en ontwikkelpunten zijn, wat je drijft en waar je verlangen en interesses liggen
  • Onderzoek uitgebreid alle passende loopbaanrichtingen en stel jezelf de vraag: welke baan past bij mij?
  • Maak een plan om deze carrièrekeuze op korte termijn waar te maken
  • Ontvang loopbaanadvies, met persoonlijke coaching op belemmerende overtuigingen en strategieën zodat jij een carrièrekeuze kan maken.

Hoe ziet het programma eruit?

Carrièrekeuze: welke baan past bij mij

Als eerste ga je online en op je eigen tempo in 4 uitgebreide modules aan de slag met de belangrijkste loopbaanvragen rondom:

  • jezelf en jouw wensen en ideeën rondom je carrièrekeuze
  • het samenstellen van je eigen loopbaansamenvatting en een pakkende pitch
  • het ontwerpen van je eigen maatwerk-actieplan

Lees hier meer over onze e-learning.

Werk & Geluk Event

Daarna doe je mee met deze inspirerende en inzichtgevende 2-daagse training onder begeleiding van twee loopbaanbegeleiders. Wij hebben veel ervaring in het coachen van mensen bij hun carrièrekeuze en loopbaanvraagstukken zoals: welke baan past bij mij? Tijdens dit event krijg je een korte en krachtige APK op je persoonlijkheid en jouw werkgeluk. In onze visie staat het een namelijk niet los van het ander. Je krijgt loopbaanadvies en ontdekt welke kansen er voor jou liggen om grip op jezelf en je loopbaan te krijgen zodat je na afloop precies weet wat je te doen staat om dichter bij jezelf en je eigen werkgeluk te komen.

Lees hier meer over dit evenement.

VIP-dag

Na de e-learning Carrièrekeuze: welke baan past bij mij en het Geluk & Werk Event ga je met een van ons, in de rol van loopbaanbegeleider, 1 op 1 aan de slag. Dat doen we een hele dag (6 uur) op een prachtige locatie bij jou in de buurt. We coachen je om tot antwoorden te komen op jouw persoonlijke en loopbaanvragen. Je krijgt de hele dag onze onverdeelde aandacht, we geven je loopbaanadvies en je kunt ál je vragen aan ons stellen. Om vervolgens met energie, vertrouwen én huiswerk verder aan de slag te gaan met jouw carrièrekeuze.

1 coachgesprek

In een coachgesprek van 1,5 uur die volgt op de VIP-dag staan we uitgebreid stil bij jouw ervaringen naar aanleiding van de VIP-dag en je huiswerk. Mogelijk dat er nog vragen onbeantwoord zijn gebleven of dat er nieuwe vragen zijn gekomen. We geven je in dit geval nog wat extra advies. De kans bestaat ook dat we je graag nog wat coachen op belemmerende overtuigingen en strategieën die jou weerhouden om de volgende stap in je loopbaan te zetten.

24/7 emailcoaching met je loopbaanbegeleider

De hele tijd dat wij met jou samenwerken, staat onze mailbox voor je open en kun je ons met al je persoonlijke en loopbaanvragen mailen. Mail ons bijvoorbeeld gerust je CV of een sollicitatie voor feedback. Of stel ons vragen over onderwerpen als persoonlijke groei of social media en netwerken.

Loopbaanagenda

Deze agenda is als het ware jouw papieren loopbaanbegeleider tijdens het hele traject. Het is een werkboek, agenda en notitieboek in één. Met meer dan 60 loopbaanopdrachten, inspirerende quotes en online aanvullende informatie over de opdrachten.

Ja, ik wil met een loopbaanbegeleider volop aan de slag!

Gratis e-book 'De 10 geheimen van een Gelukkige Professional'